5 лесни упражнения, които можете да правите в леглото


5 лесни упражнения, които можете да правите в леглото
Снимка: Istock

Сигурно много пъти ви се е искало да правите упражнения рано сутрин, но сте предпочели да се излежавате в кревата. Е, вече нямате оправдание, защото ви представяме 5 упражнения, които може да направите на спалнята си:

1. Повдигане на свити крака

Стойте на колене, като държите гърба си изправен. Повдигнете единия крак възможно най-високо, като го държите под ъгъл от 90°. Спуснете го обратно в изходна позиция и повторете 10 пъти. След това повторете с другия крак.

Вижте още: Страхотен пилатес за плажа (ВИДЕО)

2. Планк с повдигане на краката

Заемете позиция за лицева опора, след това повдигнете десния си крак и задръжте за 1 секунда. Спуснете десния крак и повдигнете левия.

Вижте още: С тези лесни упражнения ще оправите стойката си (ВИДЕО)

3. Глутеен мост

Легнете по гръб и повдигнете задните части. Останете в тази позиция и бавно отидете до възможно най-стегнатото. За да увеличите интензивността, можете да повдигнете единия крак и да повторите с другия крак.

Вижте още: Вакум с корема топи магически мазнините, ето как (ВИДЕО)

4. Повдигане на странично легнали крака

Легнете настрани с бедрата точно един над друг, повдигнете горния крак нагоре и бавно го върнете в първоначалната позиция. Повторете 10 пъти и след това направете същото упражнение с друг крак.

5. Кръстосване

Легнете по гръб и повдигнете краката си нагоре, като ги държите прави. Поставете единия глезен върху другия и превключете с кръстосано движение надолу към диагонала.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама