Любимата тренировка на Меган Маркъл за супер тяло


Любимата тренировка на Меган Маркъл за супер тяло
Снимка: Getty Images/Guliver

От момента, в който влезе под светлината на прожекторите,всяко движение и килограм на Меган Маркъл се следят под лупа. Много критици побързаха да я упрекнат, че не се връща във форма след раждането на сина си Арчи, но според нас тя изглежда прекрасно с женствените си извивки на млада майка! Разбира се, макар да не е с манекенски мерки към момента, херцогинята определено полага грижи за фигурата си, въпреки че е признавала открито, че често я мързи и предпочита да прекара един час в пълен релакс вместо в потене.

Всички знаем, че майката на Меган Маркъл е йога инструктор, така че този спорт определено не й е чужд. И все пак, съпругата на принц Хари има друга „тайна”, с която бързо влиза във форма, при това без да прекарва изтощителни часове в залата.

Високоинтензивната тренировка „Мегаформер” изгаря максимално количество калории за минимално количество време, като същевременно развива мускулен тонус, сила, издръжливост, баланс и гъвкавост. Всъщност, спокойно можем да кажем, че това е тренировка за мускулна издръжливост, която вече се превърна в култ благодарение на херцогинята на Съсекс.

„Мегаформер” представлява доста интензивен вид пилатес, който включва предна и задна платформа и ластици. Всяко упражнение от 45-минутната тренировка е с продължителност 1-2 минути, което създава по-добри резултати, изтощавайки различни мускулни групи. Подобно на „кръговите” тренировки, тялото бързо трябва да преминава през различни натоварвания, което прави „Мегаформер” и сърдечно-съдова тренировка.

Разбира се, нека не забравяме, че това преди всичко е пилатес, така че има фокус и върху бавни, контролирани повторения за предотвратяване на наранявания и развиване на гъвкавостта и баланса (мускулите се свиват, докато ставите остават неподвижни).

Освен Меган Маркъл, заклети привърженици на тази бърза тренировка, са Мишел Обама, Скарлет Йохансон, Дженифър Анистън, Риана, Никол Кидман и Ашли Греъм.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Спорт


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама