Solardrive - маратонки с революционна нова технология

  • Solardrive - маратонки с революционна нова технология
    Дата: Снимки: ПР
Дата: 24.04.2019 Снимки: ПР
Iwoman.bg

adidas представи новите спортни обувки Solardrive с интересно събитие на новата локация на общността на бегачите adidas Runners Sofia. В следобеда на 23-ти април гостите имаха възможност да тестват маратонките по време на спортно предизвикателство и да се убедят в качествата на модела.

Капитаните на adidas Runners Sofia Надя Младенова и Калин Стоянов запознаха присъстващите с тренировките на групата на бегачите и отправиха малко предизвикателство към гостите.

Разделените на 6 отбора, гостите се впуснаха с ентусиазъм предизвикателството, а отборът победител успя да разшифрова въпросите, да се придвижи между тайните локации и да се върне за скоростните 48 минути. 

Solardrive са обувки за бягане в два спиращи дъха цвята. Вдъхновени от технологии, използвани от инженерите в НАСА, маратонките предоставят отлично бягане с леката си структура. При създаването им е използвана и революционна технология Tailored Fibre Placement за още по-голяма опора и комфорт.

adidas Runners е общност от бегачи в цял свят, която има своите местни представители в повече от 50 града. Лидери на общността са професионални треньори, които помагат на всички бегачи. Капитаните и треньорите в общността провеждат разнообразни седмични занимания, за да дадат не само умения, но и знания за правилно спортуване на посетителите. Тренировките за различни видове бягане, стречинг, йога, силови и лайфстайл са безплатни и предназначени за всички, които искат да поддържат добрата си форма – начинаещи и напреднали.

Вече можете да намерите adidas Runners Sofia на две места – Fit City, Национален стадион "Васил Левски" и в Южен Парк, бул. "Петко Каравелов" 12

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.