Участвайте в най-голямотo благотворително бягане


Участвайте в най-голямотo благотворително бягане
Снимка: ПР

На 3-ти май светът за седма поредна година ще бяга благотворително в един ден и час, за да подпомогне лечението на гръбначните увреждания. Състезанието Wings for Life World Run 2020 е с уникален формат, в който финиш линията гони участниците и всички могат да се включат независимо от местоположението си. Глобалният старт е насрочен за 14:00 ч. българско време. Този час ни дава предимството да се подготвим спокойно преди началото, за разлика от други места, на които ще им се наложи да бягат късно вечер или рано сутрин.

За желаещите да бягат в подкрепа на каузата

Всеки, проявил желание да застане на старта, наравно с атлети от всички краища на света, ще може да направи това чрез мобилното приложение Wings for Life World Run App (достъпно за Android и iOS). Достатъчно е да го свали на телефона си, след което да избере един от възможните варианти: Първите 200 човека, регистрирали се в приложението на Wings For Life ще спечелят безплатна тениска от 4F!

Wings for Life World Run е събитие със силно интерактивна насоченост и формат, позволяващ различни начини на участие и варианти за подкрепа на каузата:

* Да се присъедини към някое от официалните организирани бягания за страната, в която се намира (За България такова е официалното бягане в Борисовата градина в София, традиционно организирано от RUN BG).

* Да се присъедини към някой от останалите вече съществуващите отбори.

* Да създаде свой собствен отбор и да покани приятели да се включат в него, бягайки на избрано място навсякъде по света.

* Да създаде ​свой AppRun и да ​бяга индивидуално, на избрано от него място.

100% от събраните средства отиват директно за финансиране на изследванията на гръбначния мозък.

Разберете как да да се присъедините или да създадете свой отбор за Wings for Life WorldRun 2020.

Разберете как да организирате свое бягане в подкрепа на каузата Wings for Life.

Разберете как да се регистрирате като участник за Wings for Life World Run 2020.

За желаещите да подпомогнат каузата без да бягат

Инициативата Wings for Life World дава възможност да подкрепите каузата за лечението на гръбначните увреждания дори и без да бягате. Това става по следните начини:

* Да дарите средства за каузата чрез опцията Donate Now на сайта wingsforlifeworldrun.com​ или на приложението Wings for Life World Run App за Android от Google Play или за IOS от App Store.

* Да създадете собствена кампания за набиране на средства, чрез която да разпространите идеята и да мотивирате повече хора да дарят средства за проучвания и изследвания в областта на гръбначните заболявания.

Разберете как да създадете своя собствена кампания за набиране на средства.

Събраните през годините средства се даряват на различни научни организации, които разработват иновативни методи за лечение. Регистрирани са и първите експериментални успехи - канадецът Майк Шоу направи първите си стъпки, след години, благодарение на програмата Wings for life.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Спорт


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама