Как да отслабнеш и да бъдеш във форма


Как да отслабнеш и да бъдеш във форма
Снимка: Bestefficient

Всяка година "най-женският месец" март ни напомня, че независимо от всичко, Земята продължава да се върти и лятото идва! И тогава започваме да търсим тренировъчни програми за отслабване и стягане, диети, зали и фитнес треньори – на живо или от разстояние. Благодарение на "бисквитките", ни заливат предложения...

Какво правя по-добре от другите при тренировъчните планове за отслабване и стягане с моето мобилно приложение Bestefficient?

За да го опиша най-добре, ще използвам думите на жени, с които съм работил и продължавам да работя през годините, защото съм сигурен, че в тях ще срещнете отговорите на въпросите, които си задавате.

Деси

"В съблекалнята съм чувала, че хранителният режим на Стефан не работел и впоследствие разбирам, че не се яде просто риба, а пържена. Шоколадът бил позволен, да възможно е, но не по метър на седмица. Аз лично съм много доволна и постигнах чудесни резултати. Тренировъчният план за отслабване и стягане на Стефан работи като променя навиците ти към по-добро без дори да се усетиш – този треньор си разбира от работата."

Ето фитнес пътешествието на Мария с Bestefficient, която започна с обещанието да прави по 5 тренировки седмично през февруари 2019 г., премина през няколко точки, показващи все по-ниски килограми (като постигна най-големия си напредък в месеците на първия локдаун през 2020 г., когато тренираше вкъщи) и 18 месеца по-късно заяви, че има "нова супер сила", а именно – може да яде шоколадова торта и да отслабва едновременно с това!

Предизвикателствата, с които се сблъсквате при ползването на (онлайн) тренировъчен план за отслабване и стягане

Предизвикателство №1: Тренировъчната програма въобще не отговаря на възможностите ви

Ето това е проблем номер 1, с който се срещат начинаещите във фитнеса, както и тези, които се абонират за онлайн програми с ниска цена.

Вие всъщност не получавате тренировъчна програма, а съвкупност от упражнения. Често може да не сте в състояние да изпълните и половината от тях, защото те просто не са съобразени с вас. А ако въобще има зададени параметри: тежести, повторения, почивки и т.н, те са далеч над, под или встрани от възможностите ви.

Ето тук приложението за тренировки на Bestefficient не просто се откроява, но попада точно в целта, давайки ви правилната комбинация от упражнения, добре дозирано натоварване и най-ефективния план за действие.

Камелия

"Успях да сваля 15кг – почти 2 пъти повече, отколкото мислех, че ще успея и то само за половин година. Резултатите, които имам от тренировките и плановете за стягане и отслабване, са невероятни. За първите 2 месеца свалих над 10 см от обиколката на талията си. Работихме и от разстояние чрез неговото приложение за тренировки – има си всичко, видеа, обяснение, напомняния, повторения, килограми, почивки – всичко, за което може да се сети човек!"

Предизвикателство №2: Тренировъчната програма не ви е удобна; налага ви да ползвате различни ресурси.

Това ще "изяде" голяма част от времето ви. Представете си: Имате pdf документ, който ви насочва към линк в YouTube и после пак в документа, а сега да запишем всичко в тази Excel таблица, за да изпратите своите данни…

С Bestefficient имате всичко на едно място – програма, тренировки, упражнения, видеа, проследяване + още много полезни материали + директен достъп до мен – вашият треньор - в самото приложение.

Предизвикателство №3: Планът за отслабване и стягане всъщност… не е "план", а поредица от видеа

При този тип "продукти" нямат обратна връзка. Натискате Play и започвате. Всъщност има хиляди подобни "програми" и безплатно. В 9 от 10 случая, обаче, получената "услуга" е сравнима с популярните ТВ "сутрешни аеробики" през 90-те години на миналия век.

За разлика от това, с Bestefficient получавате достъп до мобилно приложение, в което можете да нанесете индивидуалните си постижения в хода на тренировката и накрая да я оцените, за да мога аз като ваш треньор да я адаптирам!

Когато направите тренировка, имате информация за своите лични постижения и средните стойности, с които успявате да се справите. Така имате реална ориентация какво се случва и можете наистина да се развивате.

Ако сте решени веднъж завинаги да се преборите с излишъка на килограми и липсата на тонус, започнете още днес с тренировъчната програма Slim & Fit с мобилно приложение на Bestefficient. Тъй като държа да успеете в своето предизвикателство, след първата седмица задължително ще имате безплатна консултация с мен.

Ива:

"Тренирам със Стефан от 2006 -та. За мен движението и спортът отдавна са ежедневие. През времето съм пробвала различни спортове. Чувала съм похвали от други треньори, че само с фитнес успявам да издържа на "темпото" ... :) Това, което ме кара да се връщам в залата при Стефан, е професионализмът и сериозното отношение към нещата.

Стефан Терзийски е фитнес треньор с дълги години и стотици клиенти опит зад гърба си. Основател на Bestefficient

 

За мен Google знае:

* Магистърска степен "Фитнес, Спорт, Здраве“

* Специализация по Диететика във Франция

* Кондиционна тренировка на професионални спортисти в Париж

* Фитнес треньор във Фитнес "Спартак" - София

* Онлайн тренировки и консултиране – bestefficient.com/bg

 

Вие трябва да знаете:

Обичам професията си и за мен всеки човек, който избере да работи с мен и всеки случай е специален!

 

Намери:

Bestefficient Facebook, Instragram и YouTube

Стефан във Facebook и Instragram

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Спорт


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама