Как се поддържа във форма гаджето на принц Хари


Как се поддържа във форма гаджето на принц Хари

Меган Маркъл е почитател на йогата и здравословния начин на живот. 35-годишната актриса, която в момента излиза с принц Уилям, знае как да се грижи за тялото си, като вярва, че балансът е най-важен.

Звездата цени бездействието, отделя време за психиката си, но също така не е против 1 час гледане на "безсмислена телевизия".

Актрисата от Калифорния разделя времето си между Лондон, където живее кралското й гадже, й Торонто, където са снимките на сериала "Костюмари".

Макар че има натоварен график, тя успява да отделя ценно време само за себе си.

Меган сподели пред Women's Health, че нейното тяло и съзнание са на първо място в списъка й. 

С майка, която е бивша инструкторка по йога, тренирането е важно за актрисата, като споделя, че тичането е нейната форма на медитация.

Освен практикуването на йога, тя препоръчва и фитнеса. "Моето здраве, състоянието на ума ми, чувството, което имаш след тренировка... всички тези неща ме карат да стъпя върху постелката или да отида във фитнеса. Понякога мисълта за тренировка звучи абсолютно ужасно, но винаги си напомням как добре ще се чувствам след това. Най-вече еуфорично", сподели Меган пред изданието.

Инвестирането в себе си е важен приоритет за нея и тя каза, че винаги намира време просто да диша бавно и съзнателно.

"Позволявам си лукса на безделието. Всички сме толкова заети и жонглираме с много задачки, но винаги отделям по един част просто да отпусна напрежението, да гледам безсмислена телевизия, да се гушкам с кучетата си и да се наслаждавам на чаша вино", допълни тя.

 

 


Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама