10 често срещани сънища и тяхното значение


10 често срещани сънища и тяхното значение
Снимка: iStock/Guliver

Сънищата разкриват много не само за нашите преживяванията, но и за характера ни. Някои от тях ни карат да мечтаем, а други ни плашат. Установено е, че чрез сънищата си преживяваме някакво събитие от живота. Това има своето логично обяснение. В продължение на векове хората се опитвали да си обяснят какво се крие в сънищата.

В края на 19 век известният психотерапевт Карл Юнг изразил теорията, че те са портал, позволяващ да се вникне в съзнанието и душата на човека.

Но какво точно означават нашите сънища? Ще се спрем на 10 от най-често срещаните варианти.

ЗОДИИТЕ, КОИТО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МАНИПУЛИРА

Полет - ако летите насън, това означава, че в реалния живот трябва да вземете някакво съдбоносно решение, да направите избор, за да задоволите амбициите си.

Падане - този сън може да говори за необходимостта да поемете контрол над ситуацията в действителност.

Тормоз - това често показва проблеми и притеснения, за които постоянно мислите. Бъдете инициативни в премахването на причините за това. Опитайте се да решите проблемите.

Голо тяло - ако сънувате собственото си голо тяло това може да показва страх от нещо или че се чувствате несигурни в дадена ситуация.

Смърт - ако сънувате собствената си смърт, този сън иска да ви каже, че идва краят на нещо в живота ви. Но в никакъв случай не означава, че ще умрете.

Пожар - животът ви скоро ще се промени. Очаквайте промени.

Бременност - скоро всичко в живота ви ще се промени драстично. Трябва да го приемете!

Вода - това е добра поличба. Водата означава, че всичко в живота ви ще бъде ново, ще се появи възможност да започнете да живеете от начало.

Пари - вероятно в момента имате финансови проблеми. Но за по-точно обяснение, всеки подобен сън трябва да се разглежда индивидуално.

Изневяра - ако сте изневерили насън, това означава, че с вашия партньор не си подхождате в интимен аспект и не се чувствате щастливи във връзката си. В случая проявявате своите тайни интимни желания.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама