4 знака, че сте бяла вещица с голяма сила


4 знака, че сте бяла вещица с голяма сила
Снимка: iStock

Бялата вещица е жена, която привлича и изпраща добра енергия без да вреди на никого. Те често са лечители със специална връзка с природата. „Вещиците“ могат да са от всякакъв произход, религии и системи от вярвания, но това, което ги свързва, е вярата им, че могат да променят живота си и този на другите.

Трябва да вметнем, че в тези модерни времена думата „вещица“ е страшна и много неразбрана. В исторически план тя е използвана за засрамване и преследване на жени, които са били възприемани като твърде могъщи, твърде заплашителни, твърде близо до разрушаването на статуквото. И все пак вещица също е дума, която гори със знания и енергия – все пак произлиза от „вещ“ – човек, който знае и разбира. А ето и кои са знаците, че сте бяла вещица, при това с голяма сила.

Вижте още: 3 зодии, които ще се чувстват предадени в любовта до края на ноември

1. Преработвате емоции и преживявания в енергия

Енергията ви е толкова неудържима, че е малко опасна. Както вашите положителни, така и отрицателните емоции имат способността да влияят на другите около вас, създавайки промяна. Можете да насочвате преживяванията си по такъв начин, че да служат на вас и другите, превръщайки травмите в чудеса и страховете в алхимия. Можете да трогнете хората до сълзи и да повдигнете духа на някого толкова, колкото можете да поразите лош човек с разрушителната сила на вашия гръмоносен гняв.

2. Вашата връзка с природата е несравнима

Вие сте буквално „едно“ с природата, нейните елементи, земята и нейните сезони. През есента и зимата се отървавате от стари вярвания, токсични взаимоотношения и разрушителни модели. През пролетта отново оживявате и усещате прераждането на психиката си. Наличието на вода веднага ви успокоява, огънят ви вълнува и ви зарежда с енергия. Наслаждавате се на енергията на Луната и звездите през нощта.

Вижте още: Тези зодии трябва да внимават, грози ги предателство в края на ноември

3. Намеренията ви винаги имат някакво силно въздействие

Променяте събития в движения - това, което желаете, стига да служи на вашата по-висша цел, обикновено винаги се осъществява. Дори да си помислите за човек, който не сте виждали и чували дълго време, той се появява в живота ви сякаш от въздуха.

Белите вещици, които са опознали пълната си сила, могат да привлекат любящи връзки, стремителни кариери, финансово блаженство и безкрайно богатство.

4. Разполагате с вродена увереност

Вашата откритост, смелост и способността ви да преследвате това, което искате по толкова уверен начин, могат да накарат другите, които не са толкова свързани със собствената си вътрешна магия, автоматично да се отбраняват.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама