Каква е съдбата на жените с името Ралица


Каква е съдбата на жените с името Ралица
Снимка: iStock/Guliver

Името Ралица е българско, по името на полското цвете ралица. Народното име на съзвездието Орион също е Ралица. Когато на човек се дава национално име, това го прави причастен към обичаите и културата на народа, в случая – българския народ.

Името Ралица дарява притежателката си с ум, интуиция, чувствителност, емоционалност, дружелюбност, общителност и богато въображение. Ралица е решителна, работоспособна, умее правилно да анализира ситуациите. Тя винаги знае какво прави и се радва на заслужен престиж дори в ранна възраст. С течение на времето тези черти от личността ѝ придобиват ясен фокус под влиянието на житейските обстоятелства. Избраният вид дейност става област на приложение на възможностите ѝ.

Понякога всички физически и морални сили Ралица изразходва, за да запази статуса си на човек, на когото може да се разчита и който умее да се справя с проблемите.

Тази жена притежава качества като честност, ентусиазъм, скрит или явен идеализъм. Изпълнена е с вяра в идеите си и е готова да ги защитава и да направи всичко необходимо, за да ги осъществи.

Ралица иска всички предимства на живота и държи да бъде възможно най-добра и да живее възможно най-добре. Вярва, че нейните умения и компетентност са извън съмнение. Самоувереността е в основата на нейната житейска позиция. Ако има добра идея веднага я приема в живота си, процесът на внедряване започва автоматично, липсва време за размисъл и колебание. Когато възникне проблем, незабавно преценява състоянието на нещата и взема решение.

С еднаква вероятност, може да доведе започнатата работа до блестящ завършек или да я изостави на всеки един етап. Причината за неяснотата на резултата е в нейния характер.
В онези случаи, когато "води соло партия", успехът е почти гарантиран: гордостта няма да ѝ позволи да се оттегли, а логическият ум и способностите ѝ ще ѝ позволят да намери изход в критична ситуация и да избегне пречките.

Но ако работи в екип и по някаква причина от самото начало не си е извоювала правото да взема и прилага независими решения - конфликтът е неизбежен. Много често може да бъде рязка и невъздържана в изказванията си.

Обикновено Ралица е ярка, нестандартна личност, силно надарена в областта на точните науки или с изявен литературен талант. Всичките ѝ духовни стремежи са насочени към реализация на способностите ѝ. Но способностите са много и са разнообразни. Тя често се сблъсква с необходимостта да се откаже от една възможност в полза на друга.

КАКВА Е СЪДБАТА НА ЖЕНИТЕ С ИМЕТО РАЯ

Като правило, отношенията с родителите ѝ са сложни, до край остава зависима от образа на майка си, която обича, но не разбира.

Ралица е притежателка на неподправената натурална българска хубост, но за нея е важно и да се откроява на общия фон. Тя не използва ярки тонове или лъскави аксесоари за това, просто стилът на облеклото ѝ е различен , нестандартен, оригинален, подбран с вкус.

Ралица е чаровна, романтична, нежна и сексуална. Способна е да облечете чувствата си в такива форми, които не могат да не предизвикат отговор. Любовта ѝ дава усещане за пълнота в живота и непрекъсната еуфория. Умението ѝ да открива прекрасното, според нея, във всеки бъдещ партньор е поразително и възхитително. Но си струва отношенията да загубят очарованието на новостта, да станат задължителни и нейният интерес бързо изчезва. Ако мъжът заслужава, тя може бъде лоялна и вярна.

Брой на буквите в името Ралица – 6 букви

Шестбуквените имена са под влиянието на Венера и носят в себе си женска енергия. Нумеролозите считат, че шестбуквените имена са най-оптималният вариант за жените, помагат им да изпълнят своя женски дълг, да постигнат хармония и да се реализират. Такива имена са притежание на хора, които търсят стабилност в личните отношения. Тези хора са независими и самодостатъчни, но не обичат самотата и имат нужда от признание и подкрепа. Материалната стабилност е много важна за тях, намират спокойствие в хармонията и красивите вещи. Момичетата, с шест букви в името, се грижат много за това как изглеждат. Те обичат да улавят възхитени погледи и да получават комплименти. Светли и спонтанни - те знаят как да направят впечатление. На противоположния пол му е трудно да устои на такова момиче.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама