Какво разкрива вашата позиция за сън за личността ви


Какво разкрива вашата позиция за сън за личността ви
Снимка: Claudio_Scott / Pixabay

Докато е буден човек може да контролира образа си в обществото и да показва онази част от характера си, която смята за най-подходяща. Когато заспим обаче, позата на тялото ни издава какви всъщност сме ние наистина.

Вижте още: Учени откриха кое е най-горещото място във Вселената

Днес ви представяме 5 пози на сън, които казват много за личността ни:

Настрани и с колене навън

Ако не можете да заспите, без да подавате колене навън, докато лежите настрани, значи сте спокоен и надежден човек. Не е лесно да ви обидят и не се страхувате от бъдещето. Усмихвате се дори и в най-студената зимна сутрин и можете да се приспособите безпроблемно към почти всички промени, които настъпват в живота ви.

В ембрионална поза

Ако спите предимно в ембрионална поза, тогава често изпитвате нужда да бъдете защитени, разбирани и съчувстващи. Свивайки се по този начин, вие се опитвате да се откъснете от проблемите, с които се сблъсквате в света около вас. Вие имате много таланти и потенциал - можете да рисувате картини, да се научите да танцувате или да пишете блог.

Легнали по корем

Ако спите легнали по корем с изпънати ръце и крака, значи сте лидер. Вие сте импулсивни и поемате инициативата и се грижите да има ред както в личния, така и в професионалния ви живот. Най-вероятно предпочитате да планирате всичко предварително и не сте фен на изненадите. Вашата способност да упорствате и чувството за отговорност ви помагат да постигнете голям успех.

Вижте още: Учени: Тези черти на лицето издават характера на човек

По гръб

Ако спите легнали по гръб, сте позитивен човек, който обича живота и е свикнал да бъде в центъра на вниманието. Работите упорито, но и рационално, като предпочитате винаги да казвате истината. Хората, които спят в тази поза, често имат много силни личности.

В различни пози

Ако спите в различни пози, а не в една, това е знак, че имате многостранна личност, която има скрити дълбини, които дори вие самите все още не разбирате напълно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама