11 знака, че той е уморен от връзката ви


11 знака, че той е уморен от връзката ви
Снимка: iStock/Guliver

Ако забелязвате някои от тези знаци в поведението на партньора си, бъдете сигурни, че той е на път да ви напусне. Ето как мъжът издава, че е уморен от връзката ви. 

1. Вашето докосване го дразни

Ако той е започнал да избягва всякаква интимност с вас и дори близостта ви го дразни, бъдете сигурна, че връзката ви е към своя край.

2. Вашите лоши навици вече не го дразнят

Когато един мъж спре да обича една жена, той спира да забелязва и нейните лоши навици.

3. Позволява си публично да ви унижава

Може би си мислите, че в подобна ситуация ще имате сили да отговорите с остроумна фраза и след това ще си тръгнете с гордо вдигната глава. Но уви, едва ли ще постъпите така! Със сигурност подобно отношение от страна на любимия, ще ви накара да рухнете психически.

10 ЗНАКА, ЧЕ НЕ ПОЗНАВАТЕ ДОБРЕ ПАРТНЬОРА СИ

4. Той вече не ви се обажда по няколко пъти дневно

Ако обикновено вашият любим ви се е обаждал по телефона по няколко пъти дневно, но вече не го прави, това е сигурен знак, че връзката ви е към своя край.

5. Той вече не прави планове за бъдещето с вас

В плановете му за бъдещето вече няма място за вас. Ако забелязвате подобно поведение, започнете да се подготвяте психически за края на връзката ви.

6. Той говори постоянно, че има нужда от повече свобода

Ако той прекарва все по-малко време с вас, това е лош знак. Но понякога мъжът наистина се нуждае от повече лично пространство.

7. Той се оплаква все по-често, че го дразните

Изведнъж започвате да правите нещата „погрешно“. Дори това, което той е харесвал преди. От предишната му благосклонност и благодарност не е останала и следа - това е сигурен знак за наближаващата раздяла.

8. Той не изпълнява обещанията си към вас

Ако е обещал да направи нещо за вас и не е изпълнил обещанието си, тогава най-вероятно той не се интересува от вас. Ако любимият ви редовно забравя или няма възможност да изпълни обещаното, това означава, че просто не се интересува от вас.

НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕШ ДОСТАТЪЧНА ЗА НЕСИГУРНИЯ МЪЖ

9. Той не се опитва да улесни живота ви

Човек, който истински обича, проявява чувствата си чрез своите действия. Няма нужда да го молите за помощ, той ще направи необходимото, за да се чувствате добре.

10. Той крие своите емоции и чувства

Ако някой ви обича, рано или късно той ще изрази чувствата си. Но в случай, че пази емоциите си само за себе си, най-доброто, което можете да направите, е да му дадете повече лично пространство и свобода.

11. Вече не го привличате

Може би това е един от най-сериозните признаци, че той е отегчен от връзката ви. Ако между вас няма страст, тогава вероятността отношенията ви да продължат, е минимална.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама