4 сигурни знака, че той НЯМА да се ожени за вас


4 сигурни знака, че той НЯМА да се ожени за вас
Снимка: iStock

Когато се срещате с някого, ще дойде момент, в който ще трябва да се запитате: какво е бъдещето на тази връзка? Бракът е сериозен ангажимент и не всеки е готов на тази стъпка. Ако мечтаете да се омъжите, може да бъде опустошително да разберете, че мъжът, когото обичате, не желае същото. Може би той генерално не иска да се жени или просто вие не сте подходяща за него.

Никой не иска да си губи времето, да прекарва година след година с човек, с когото просто не е – и може би никога не е бил – на една и съща страница. Има определени неща, които можете да търсите, определени знаци, които да ви подскажат, че вашата връзка няма да има по-сериозно продължение. Ето кои са най-важните:

1. Не ви дава директен отговор

Той винаги сменя темата, когато стане дума за брак. И ако директно го попитате, говори за това само по шеговит, заядлив начин. Вие наистина нямате представа какво иска и дали изобщо има намерение някой ден да ви поиска ръката.

Често срещаните отговори, които получавате, когато се опитате да говорите за това, са:

"Имам нужда от повече време."

"Имам нужда нещата във връзката ни да се променят."

"Имам нужда нещата в живота ми да се променят."

"Защо повдигаш това сега?"

"Може ли друг път да говорим за това?"

Всичко е толкова страхотно, защо трябва да го разваляш?"

"Стресиран съм на работа, не мога да говоря за това в момента."

Вижте още: 5 брутални истини за връзката с маниакално контролиращ мъж

2. Той се ядосва, когато се опитате да говорите за това

Когато се повдигне темата за брак или обвързване, той се ядосва, отбранява се и се чувства неудобно. Знае – съзнателно или подсъзнателно – че не иска да се ожени за вас, но също така не желае да си тръгнете, така че се възмущава, когато го поставите в положение, в което трябва да признае, че не може да ви даде какво искате. Той предпочита просто да оставите темата на мира, за да не се налага да се занимава с нея и това изглежда като гняв и разочарование.

3. Отказва да бъде "официално"

Забравете брака, ако той дори може да ви приеме за официално гадже (или ако трябва да го принудите най-накрая да ви нарече негова приятелка), тогава той определено не ви вижда като негов партньор за цял живот. Когато зачеркнете темата, може да ви каже нещо от рода на това, че харесва нещата такива, каквито са, че не обича етикетите, че не иска да променя нещата... Това са само празни оправдания. Най-вероятно не желае да има сериозна връзка с вас и просто се наслаждава на временната ви компания, докато се появи жена, с която "да излезе на светло".

Вижте още: Ако не можете да разрешите тези 4 проблема, НЕ се събирайте отново

4. Не вярва в брака

Той твърди, че бракът е просто лист хартия, че не означава нищо, че нищо добро не може да излезе от него... Мъжете не говорят закодирано, както жените - щом смята така, вярвайте му. Не правете грешката да гледате на това като на някакъв вид предизвикателство. Не превръщайте във ваша мисия да му промените възгледите по тази тема.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама