Ако ще обичате, нека е за цял живот!


Ако ще обичате, нека е за цял живот!
Снимка: iStock/Guliver

Ако ще обичате, обичайте сякаш утре няма да дойде. Кажете всичко на мъжа, когото ви интересува. Погледнете в очите му. Целунете го с цялата страст и безстрашие, които чувствате в гърдите си. Не го питайте дали той чувства същата енергия. Не се притеснявайте за това какво е между вас в момента и дали това ще доведе до нещо сериозно. Не се страхувайте, че животът е несъвършен и крехък. Просто обичайте!

Ако ще обичате, обичайте сякаш утре никога няма да дойде. Защото животът е твърде кратък.

Ако ще обичате, обичайте се като никой друг. Сякаш човекът до вас е най-доброто нещо, което някога ви се е случвало.

Ако ще обичате, обичайте сякаш никога не сте били наранявани. Сякаш никога не сте изпитвали мъки от разбито сърце или от лъжливи обещания. Сякаш никога не сте виждали как отношенията ви се разпадат на прах или как двама души, които някога са били луди от страст един към друг, се отдалечават като изгорели звезди.

Ако ще обичате, обичайте с цялата си ярост. Обичайте се така, сякаш това е всичко, което трябва да направите, защото, честно казано, какво още ни остава в този живот? Подарете на човека, когото обичате, сърцето си и се надявайте той да се грижи за него. Подайте му ръката си, усмивката си, душата си. Покажете кои наистина сте извън „защитната броня“. Станете уязвими. Объркайте се.

Ако ще обичате, обичайте се с цялата си сила. Покажете му, че сте тук, че го слушате и чувате. Бъдете близо, когато има нужда от вас, и направете планове за момента, когато се срещнете следващия път. Дайте всичко от себе си, усетете колко сте вълнуващи. Показвайте по всички възможни начини колко означава за вас.

ТЯ Е СЧУПЕНОТО МОМИЧЕ, КОЕТО ВСЕ ОЩЕ МОЖЕ ДА ОБИЧА

Ако ще обичате, обичайте целенасочено. Обичайте всичко, което имате, всичко, което сте. Давайте любов, дори когато светът прави това невъзможно или ви  казва, че трябва да се откажете. Обичайте чрез вашите действия, думи, избори. Изберете любов към своя човек, независимо от възходите и паденията.

Ако ще обичате - по дяволите, обичайте с пълна сила. Не обичайте на половина. Не ви трябват тези „почти“ връзки, не губете време, като давате само част от себе си, защото поради това можете да пропуснете нещо наистина красиво. Не губете най-доброто, отстъпвайки на страха си.

Ако ще обичате, просто го направете!

Просто позволете да обичате и да бъдете обичани. И никога не спирайте.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама