Ако той наистина ви обича, няма да ви разплаква, а ще бърше сълзите ви


Ако той наистина ви обича, няма да ви разплаква, а ще бърше сълзите ви
Снимка: iStock/Guliver

Любовта не трябва да носи болка в живота ви. Искам да кажа, че любовта не е лесна. Много пъти ще плачете заради нея, ще бъдете в отчаяние заради човека, когато обичате. Но ако чувствата ви са истински, човекът до вас никога няма да ви нарани умишлено.

Смятах, че когато един човек те обича с цялото си сърце, той ще бъде достатъчно смел да го каже на глас. Той няма да ви дава смесени сигнали или да затрупва ума ви с въпроси. Той няма да ви остави сами посред нощ след някой голям скандал.

Но предполагам, че не е така в днешно време, нали? Взаимоотношенията се усложняват. Има нови правила, които трябва да спазвате. А любовта става все по-трудна за дефиниране.

Срещаш един човек и изглежда, че всичко върви добре между вас. Изглеждате влюбени на всяка снимка във Фейсбук. Всъщност всички ви казват, че сте страхотна двойка. Но душата ви усеща, че нещо липсва. Има едно парче от пъзела, което не е на мястото си. И така просто стоите до него, объркани и разкъсани.

Той ви пита дали сте добре. Но тъй като не искате той да мисли, че прекалявате и сте емоционално нестабилни, прехапвате силно устни в отговор и кимате с глава. Страхувате се да разгърнете допълнително проблема. Така поглъщате обратно думите си, бучката в гърлото ви става все по-голяма. Проблемът тук не е в чувствата ви. Истината е, че той никога не ви е карал да се чувствате сякаш сте важни за него.

И ако се замислите, може би това, което имате един за друг, не е изградено върху любовта. Защото ако е така, не би трябвало да усещате тази болезненост в себе си.

Не трябва да има мъгливи мисли, обгръщащи мозъка ви. Връзката ви не трябва да изглежда като лодка, която плава през безкраен океан, без точка на дестинация.

Ако той наистина ви обича, ще ви кара да се чувствате сигурни. Всеки път, когато го видите, вълнението ще ви напълни дробовете. Той ще ви кара да се усмихвате без причина. До него няма да се чувствате зле. Дните ще са пълни с цветове и смях. А нощите ще са спокойни и приятни.

Ако той наистина ви обича, той ще го докаже. Не е нужно да гадаете. Не е нужно да търсите знаци. Той ще ви казва и доказва колко ви обожава. Той ще ви включи в бъдещите си планове. И няма да се налага да се съмнявате във всеки жест, който ще направи пред вас. С него лесно ще се почувствате сигурни.

Единственият начин да разберете дали сте намерили правилния човек е, когато можете да видите отражението си в очите му и изведнъж всичките ви страхове да изчезнат. Цялата ви болка ще бъде излекувана от докосването му. И той ще бъде сигурен, че няма да ви нарани отново. Защото ако той наистина иска да бъде с вас, сега и завинаги, той никога няма да посмее да разбие сърцето ви. И дори да ви е наранил, той ще направи всичко само за да върне усмивката ви. И никога повече няма да ви кара да плачете!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама