Един ден ще получите всичко онова, което дадохте на неправилния мъж


Един ден ще получите всичко онова, което дадохте на неправилния мъж
Снимка: iStock/Guliver

Един ден всички хубави неща, които сте правили за него, ще намерят пътя към вас. Един ден ще получите обратно това, което заслужавате. Ще чуете "Обичам те", ще получите топъл поглед и мила прегръдка - онези няколко малки неща, които толкова пъти сте пропускали.

Ще се почувствате сигурни и защитени, вместо объркани и притеснени.

Следващия път, когато се влюбите, няма да ви се налага да избирате думите си разумно, а ще се чувствате свободни да казвате това, което чувствате. И знаете ли защо? Защото мъжът до вас няма да ви разбира погрешно. Той няма да бъде такъв егоист и да мисли само за проблемите си и да ги проектира върху вас.

Един ден всички неуспешни срещи, които сте имали с него, ще бъдат пресъздадени по-добре с някой, който ще ви оцени. Следващия път вие ще бъдете обичани и ценени като най-важната личност в целия свят.

Няма да останете сами, да гледате собственото си отражение и да се чудите защо не сте достатъчно добри за него.

АКО ТРЯБВА ДА МОЛИТЕ ЗА ЛЮБОВ, ТОВА НЕ Е ЛЮБОВ

Мъжът, който ще се влюби във вас, ще ви накара да се почувствате незаменими и неповторими.

Мъжът, който ще се влюби във вас, няма да ви кара да чакате прекалено дълго. От този момент нататък той ще бъде готов да промени живота ви към по-добро, имайки предвид всички жертви, които трябва да направи, за да обича разбито момиче.

Един ден всички пропуснати обаждания и съобщения без отговор ще се появят магически, изтривайки тези болезнени спомени.

Един ден ще бъдете обичани! Така, както заслужавате.

Ще бъдете с човек, който ще ви накара да говорите повече, за да може да чуе вашия сладък глас. Той ще ви слуша. Той ще ви уважава.

Един ден човекът, когото сте чакали, ще дойде и ще направи всичко както трябва. Той ще прогони всичките ви несигурности и ще ви покаже, че сте уникални. Този мъж ще разпознае къде се крие красотата ви и ще се погрижи всеки ден да сте наясно с нея. Той никога няма да се опита да ви промени, защото се е влюбил във вас, във истинската ви личност - без маски, без да се преструвки.

Един ден всичките ви сълзи ще изсъхнат. Няма да има повече сълзи, обещаваме ви! Този човек, когото ще срещнете, ще изтрие тези сълзи и вместо това ще постави усмивка на лицето ви.

Сега е ваш ред да се усмихвате, да бъдете щастливи, да откриете радостите от живота.

Ще срещнете човек, който ще ви даде любовта, която никога не сте имали - истинската любов. А знаете ли коя е най-добрата част? Няма да има нужда да го търсите... Той ще ви намери. Истинската любов ще ви намери и ще ви избере!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама