Изберете момичето, което е видяло най-лошата ви страна, но въпреки това е с вас и ви подкрепя


Изберете момичето, което е видяло най-лошата ви страна, но въпреки това е с вас и ви подкрепя
Снимка: iStock

Тя винаги е на ваша страна - без значение какво се случва в живота ви. Момиче, което вярва във вас и няма да ви предаде за нищо на света!

В живота си сте срещнали много момичета. Те са били изключително различни: както външно, така и вътрешно. Някои от тях са били с добра душа, докато други са разбили сърцето ви...

Но има едно момиче, което се откроява сред останалите. Единственото, което ще остави отпечатък в сърцето ви. Тази, която винаги ще бъде най-важната и значима за вас, дори и да се разделите някой ден. Дори ако не разбирате и осъзнавате всичко това днес...

Когато я гледате, не забелязвате нищо специално и свръхестествено. Момиче като момиче. Да, красива е, но наоколо има много привлекателни жени. Тя е умна, но другите, които срещнахте преди, не бяха по-лоши, а някои дори са били по-мъдри. И дори не подозирате какво я прави специална. Защо точно тя, какво е толкова специално в нея?

Да, така е: това момиче не е идеално, тя е просто човек. Както всички нас. В крайна сметка ние сме равни хора и всеки от нас греши. Но тя е специална за вас, дори ако още не сте наясно с това. Работата е в това как тя ви обича- до болка. Как ви гледа- истински. Как говори за вас- с любов. Как се усмихва, когато влизате в стаята, как очите й се пълнят със сълзи всеки път, когато я отблъсквате или пренебрегвате.

И най-важното: дори виждайки всички ваши недостатъци, тя все още ви счита за най-добрият. Тя е с вас винаги. Никога няма да ви предаде!

Именно това я прави специална. Единствена.

Тя знае до болка за всички ваши недостатъци и несъвършенства. Тя е видяла най-страшната ви страна, но в същото време обича всяка ваша "пукнатина".

Тя е човекът, който винаги е на ваша страна - без значение какво се случва. Момиче, което вярва във вас, дори и вие самите да сте загубила вяра. Жена, която не се съмнява в любовта ви, макар че много пъти е имала повод за това. Дори и целият свят да се противопостави на вас, тя ще остане на ваша страна. Тя е вашият дом, вашето убежище, вашият храм. Тя е единствената, която ви разбира, като никой друг и ви познава по-добре, отколкото може да си представите.

Това момиче е вятърът под крилата ви. Тя никога няма да пусне ръката ви, независимо какви урагани и катаклизми бушуват наоколо.

Така че сега знаете защо тя е толкова специална. Спомнете си усмивка, гласа й и ще разберете, че няма друга като нея в целия свят. Не и за вас!

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама