Не я обичайте, ако не сте готови да ѝ дадете цялото си сърце


Не я обичайте, ако не сте готови да ѝ дадете цялото си сърце
Снимка: iStock/Guliver

Не се срещайте с нея, ако не можете да останете лоялни. И не говоря само да не спите с други момичета. Казвам ви да не бъдете с нея, ако планирате да живеете живота на ерген, ако планирате да видите бившата си или един ден решите да разнообразите с други жени.

Не го правете, ако планирате да пишете на други момичета или флиртувате с тях. Не бъдете с нея, ако търсите несериозна връзка, защото това е нещо, с което тя няма да се примири.

Не го правете, ако не сте готови да положите усилия. Ако не планирате да правите компромиси и да проявите разбиране към своята жена.

Не се срещайте с нея, ако не сте наясно с факта, че всяка здрава връзка е двупосочна улица. Ако очаквате тя да е единствената, която се опитва да ви направи щастливи и единствената, която прави всички жертви. Защото да бъде в еднопосочна връзка е последното нещо, което това момиче ще направи.

Не се срещайте с нея, ако планирате да давате обещания, които не можете да изпълните. Ако планирате да я лъжете или да се подигравате с нея.

Не бъдете с нея, ако ще я приемете за даденост. Ако няма да я оцените и ако няма да видите истинската ѝ стойност. Не го правете, ако планирате да използвате всяка възможност, за да я обидите по някакъв начин.

Не се срещайте с нея, ако планирате да играете игри с нея. Ако планирате да се държите като строг човек, който играе трудно. Не, тя няма да проси вашата любов и внимание. И определено няма да ви преследва. Тя ще види какво се опитвате да направите и ще ви победи в собствената ви игра.

ДОРИ ДА ИМАМ 100 ЖИВОТА, ПАК ТЕБ ЩЕ ИЗБЕРА

Не се срещайте с нея, ако не можете да се ангажирате с нея!

Не влизайте в живота ѝ, ако планирате да го напускате и да се връщате винаги, когато поискате. Защото трябва да помислите отново, ако приемете, че тя търпеливо ще чака да се върнете обратно.

Не губете времето ѝ, ако разчитате, че ще ви даде безкрайни втори шансове. Запомнете - имате само един шанс да не прецакате нещата с това момиче. Имате само един удар и ако го нанесете, тя ще се отдалечи от вас и никога няма да погледне назад.

Не ѝ казвайте, че я обичате, ако ще ѝ дадете само половината от сърцето си. Не я карайте да вярва в любовта ви, ако вие не вярвате. Защото ще я загубите в мига, когато види какво правите. И ще съжалявате повече от всичко.

Не я обичайте, ако не планирате да я поставите на първо място в живота си. Тя не е момиче, което ще се съгласи да бъде нечий втори избор.

Тя иска истинска, голяма любов. И не я обичайте, ако не сте готови да ѝ дадете всичко!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама