Някой ден ще срещнете този, който ще даде нов смисъл на живота ви


Някой ден ще срещнете този, който ще даде нов смисъл на живота ви
Снимка: iStock/Guliver

Веднъж в живота си ще имате това щастие и тогава дори няма да си спомните всички онези синини и болки, които сте изпитали по пътя към него.

Един ден ще срещнете този човек, който ще даде нов смисъл на живота ви. Този, който ще ви смята за прекрасни и забавни, когато дори не произнасяте нито дума.

Този, който ще ви се обади просто така. Този, който ще ви напомни за вашето детство, когато сте карали кънки без страх, когато сте се радвали на първия сняг, играли сте видеоигри или сте си похапвали любимите ягодови торти. Той ще ви отведе в детството ви и на лицето ви ще се появи усмивка.

Ще спира дъха ви всеки път, когато получите съобщение от него и когато чуете гласа му.

Един ден ще срещнете този човек, който няма да ви възприеме като заплаха. Този, който не бяга от вас, когато го пуснете в живота си.

Някой, който няма да бъде толкова измъчен от самосъмнението и страха да ви загуби, че да предпочете да се раздели с вас. Ще срещнете някой, който ще ви обича толкова много, че ще целува всеки сантиметър от тялото ви, ще му се възхищавате много и ще се научите да обичате себе си, както той ви обича.

В крайна сметка ще дойде денят, в който ще избухнете от желанието да се обадите на любимия човек веднага след получаване на добри новини, защото ще искате да се радвате на добрите неща с него.

Човекът ще се появи във вашия живот точно тогава, когато имате най-голяма нужда от него. За него ще мислите, когато заспивате и когато се будите, надявайки се, че е наблизо - тази сутрин и всички следващи. До края на живота ви!

Някой ден ще срещнете човек, който ще промени мнението ви за онези неща, в които сякаш преди това дори не сте и вярвали. Ще донесе в живота ви магия, която ще ви направи истински щастливи. Ще почувствате такова единство с тези около вас, че ще ви се струва, че всичко на този свят се върти в хармония с музиката на вашето безтегловно сърце.

Ще срещнете онзи човек, който с нежност и любов ще целуне всяка нова бръчка по лицето ви след дълги години съвместен живот.

Някой ден ще имате това щастие в живота си и тогава дори няма да си спомните всички онези синини и болки, които сте изпитали по пътя към него. Някой ден ще го осъзнаете и ще бъдете най-щастливият човек на света!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама