Понякога най-голямата любов идва след най-болезнената грешка


Понякога най-голямата любов идва след най-болезнената грешка
Снимка: iStock

Със сигурност ще срещнете човек, който ще ви обича така, както заслужавате, но преди това...

Да ви разбият сърцето със сигурност е едно от най-лошите неща, които могат да ви се случат. Много е трудно да се възстановиш от потапянето в емоционалната бездна, в която се озоваваш заради нещастна любов.

От самото начало забелязахте смущаващи неща в поведението на любимия си, но предпочетохте да не им обърнете внимание. Мислихте, че сте специална жена в живота му - тази, която ще успее напълно да го промени, въпреки че никой друг не е успял да го направи.

Струваше ви се, че в крайна сметка, като разбере с каква огромна сила го обичате, все пак ще промени отношението си към вас. Никога не сте очаквали този момент, но в онези дни не сте загубили оптимизъм. По детски сляпо вярвахте, че това някога ще се случи. Но близки до вас хора видяха признаци на бъдещо бедствие. Те дори се опитаха да ви предупредят за това, но вие отказахте да ги слушате.

Вярвахте само на сърцето си, което в крайна сметка ви измами.

Никога не сте обръщали внимание на факта, че той ви спираше през цялото време, не ви позволяваше да изказвате открито собственото си мнение. Никога не забелязвахте, че той е внимателен с вас само когато искаше нещо в замяна.

Не забелязахте колко измамно и неискрено беше цялото му отношение към вас...

Той се превърна в най-големия ви провал на любовния фронт и сега разбирате това много ясно. И няма от какво да се притеснявате. Защото понякога срещаш най-голямата си любов в живота, след като направиш най-голямата си грешка.

Определено ще срещнете човека, който ще ви обича, както заслужавате и както винаги сте мечтали. В началото ще се колебаете и няма да бързате да отваряте сърцето си.

ТИ ЛИ СИ МОЯТА СРОДНА ДУША?

Все пак миналите връзки са ви научили на ценен урок. Ще се съмнявате в това и няма от какво да се притеснявате.

Вашата истинска любов ще прояви търпение и ще изчака момента, докато се почувствате готови за тази връзка. Може да ви трябва известно време за това, но това няма да го уплаши.

 Той ще се отнася към вас с доброта и разбиране. И никога няма да ви се смее, ако направите грешка. Той ще бъде чувствителен и любезен, осъзнавайки колко белези са останали на сърцето ви.

Той ще направи всичко възможно, за да ви помогне да излекувате от духовни рани. Той ще ви обича, въпреки всичките ви недостатъци.

Затова спрете да тъгувате за минали грешки. Защото любовта винаги идва неочаквано. И може би любовта на живота ви вече е много близко. Понякога трябва да направите редица грешки, за да срещнете човека, който наистина ще се превърне във вашата съдба.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама