Той е всичко, което аз не съм, но двамата сме перфектни заедно


Той е всичко, което аз не съм, но двамата сме перфектни заедно
Снимка: iStock/Guliver

Любовта идва и си отива. Влюбваме се и се разлюбваме, понякога си мислим, че сме срещнали точния човек, но всъщност сме много далеч от истината. Това е Бермудският триъгълник на емоциите и когато си мислите, че сте достигнали брега, се оказвате напълно загубени в морето.

Но разбиващите се вълни, силното подводно течение и страхът от удавяне са временни. Един ден ще отворите очи и ще видите спокойните води, яркото слънце и нежното напомняне, че сте били достатъчно смели, достатъчно силни и достатъчно достойни, за да излезете живи. Така е и в любовта...

В началото той не беше моят “тип”. Той беше тих, а аз не можех да си държа устата затворена. Той обичаше да чете, а аз предпочитах силната музика. Това беше странна връзка, но още по-странният му чар и светлината в очите, ме държаха там. И успяхме!

Имах план. Знаех с какъв мъж исках да прекарам живота си - забавен, остроумен, душата на компанията, с който ще имаме невероятен социален живот, изпълнен с приятели, семейство и веселие. Докато не се влюбих в някой, който беше самотното и тихо дърво в цветния пейзаж, който бях нарисувала в главата си.

ВИДЯХ ДЪГАТА В ТЕБ, ПОКАЖИ МИ И БУРЯТА

Той е тих, нежен, независим и всичко, което аз не съм. И ще бъда честна - това ме ужаси точно толкова, колкото и ме заинтригува. Но единственият елемент на моя съвършен мъжки парадокс, който опитах да игнорирам, беше фактът, че бях лудо, дълбоко влюбена в него.

Мъжът на мечтите ми в крайна сметка се оказа някой напълно неподозиращ, напълно противоположен и напълно прекрасен. Той беше човек, който приема. Някой, който ме оставя да живея живота си до ужасяващи висоти и да бъда спонтанна с приключенията, които поемах. Той се опитваше да бъде всичко, което исках, но в крайна сметка не пускаше дори за секунда това кой е той.

Сега той е моята буря, моят вятър и моето спокойствие. Той ме държи на земята, а аз внасям искри в живота му.

Любовта не се побира в красиви пейзажи, идеи и фантазии.. Останете верни на това, което сте и никога не се опитвайте да променяте хората до вас. В такава забързана приказка от изобилие и недостиг, аз намерих своя перфектен микс.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама