Жените погрешно смятат, че тези неща привличат мъжете


Жените погрешно смятат, че тези неща привличат мъжете
Снимка: iStock

Човечеството се е научило да създава устройства, които могат да преодолеят скоростта на звука, да изпратят човек на Луната и да се справят със смъртоносни епидемии. Но все още никой не може да разгадае мистерията на женската логика. Няма да задълбаваме в темата, а само ще изброим няколко странни и грешни поведенчески модела, характерни за дамите, с които те се опитват да завладеят мъжете.

Правят глупави неща

По някаква причина жените са склонни да се преструват на по-малко интелигентни от мъжете. Познат образ: безпомощна и леко глупава жена, реагираща на всичко с плах или силен смях. По някаква причина те вярват, че по този начин могат да привлекат мъж и да го превърнат в очарователен принц. Но това далеч не е така!

Правят се на недостъпни

В никакъв случай не отговаряте веднага на съобщения и когато той ви покани на разходка или на романтична вечеря, му казвате, че сте заети. Наистина ли искате да се разходите с този симпатичен мъж в парка? Тогава го направете! Разбира се, за да запазите достойнство, не трябва да се съгласявате на всичко, което той ви предложи, но и прекалената недостъпност отблъсква мъжете. В крайна сметка рискувате такава "игра" да лиши принца от всякаква мотивация.

АКО ТРЯБВА ДА СЕ МОЛИТЕ ЗА ЛЮТОВ, ТОВА НЕ Е ЛЮБОВ

Твърде обсебващи са

Обичате ли да го гледате влюбено и да сте постоянно наблизо, използвайки всяка възможност да сте в неговата компания? Срещате ли го "случайно" в търговски център или на други места, например в любимата му кръчма? Ако проявите интерес открито, бъдете внимателни. Колкото и да се радва на вас, вашето постоянно присъствие близо до него може да предизвика напълно противоположна реакция. Въпреки че никоя жена не обича да бъде отхвърлена, мнозина все още правят същата грешка.

Избират прекомерен грим

Гримът е създаден да подчертае женската красота, но трябва да е сдържан и ненатрапчив. И това е много деликатна измама, която всеки мъж може да приеме. Когато обаче покриете лицето си с тонове грим, който изглежда като бетон, и се "украсите" с всички възможни цветове, това може да доведе до обратния резултат. Всъщност това е чудесен начин да загубите вниманието, което толкова старателно търсите.

КАК ДА РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ЕДИН МЪВ ИСКА ВРЪЗКА, А НЕ ПРИЯТЕЛСТВО

Крият възрастта си

Няма значение на каква възраст е жената в действителност, важно е как се чувства. Въпреки това никоя жена не обича да я питат за години. Но лъжата също не си струва. Дори и да се опитате да се направите на по-млада, рано или късно мъжете ще разберат за измамата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама