Как да разберете, че партньорът ви не приема сериозно отношенията ви


Как да разберете, че  партньорът ви не приема сериозно отношенията ви
Снимка: iStock

Понякога, за да поддържаме връзка, затваряме очите си за някои очевидни проблеми. Но си струва да разберете, че ако вашият съюз няма надеждна основа, тогава връзката ще се прекрати рано или късно.

Така че, колкото по-бързо разпознаете наличието на проблеми, толкова по-рано можете да се спасите от по-сериозните последици. Това ще ви позволи да спрете да култивирате безполезни емоции вътре в себе си и да продължите смело напред.

Представяме ви няколко фрази, които показват, че партньорът не приема сериозно отношенията ви:

"Нека изчакаме, преди да правим големи планове“

Ако забележите, че партньорът отказва да обсъжда бъдещето отново и отново, тогава е време да разберете, че той не ви приема толкова сериозно, колкото бихте искали.

Например всеки път, когато се опитате да говорите с него за това къде ще отидете на почивка през следващото лято, той просто сменя разговора или напуска стаята. Това е знак, който не трябва да пренебрегвате!

"Да не говорим за това"

Споделянето на емоции е важна част от всяка връзка. В една сериозна връзка и двамата партньори постоянно си разказват взаимно за своите чувства и емоции. Благодарение на което връзката става все по-силна. Ако партньорът ви никога не говори за чувствата си, тогава е вероятно той да не чувства нищо към вас.

3 НАЧИНА ДА МОТИВИРАТЕ МЪЖА ДА БЪДЕ ПО-ЩЕДЪР

"Брак? Това не е за мен"

Прибързаността никога не е довела до нещо добро, така че не бива да бързате в такъв важен въпрос като брака. Но въпреки това трябва да разберете в коя посока се движат отношенията.

Ако целта ви е да се ожените за човека, когото обичате, но той не се вижда женен за вас, тогава е по-добре да свалите розовите очила и да разберете, че тези отношения трудно могат да се нарекат балансирани.

"О, съжалявам за теб"

Хората в сериозна връзка се чувстват сигурни, защото зависят един от друг. Те знаят, че когато са в затруднение, винаги могат да разчитат на подкрепата на партньора. Но какво ще стане, ако партньорът се отклони от разговори с такива дежурни фрази като „съжалявам за теб“ и ви изпрати да говорите с вашите родители и приятели? Той просто не се интересува от вашите проблеми.

"Ти винаги си в мислите ми"

Колкото и хубаво да звучи тази фраза, тя може да бъде много подвеждаща. Разбира се, може да се каже от все сърце, но всичко зависи от контекста. Ако получавате такива сладки признания само чрез телефонни съобщения, но в действителност те не са потвърдени от нищо, тогава определено има нещо нередно във вашите отношения.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама