Интерактивното образование не се плаши от оставането вкъщи


Интерактивното образование не се плаши от оставането вкъщи
Снимка: Envato

С наближаването на новата учебна година отново започваме да проучваме вариантите за това как да осигурим най-доброто и достъпно образование за нашите деца. Размахът на технологиите, с които те оперират в нашия живот, открива невероятни възможности пред всички ученици да разполагат с цялата нужна образователна информация, и то само на няколко клика разстояние.  

Комбинацията от удобно смарт устройство с образователна платформа, която да предлага разнообразно и съобразено с нуждите на децата съдържание, съвместява приятното с полезното, както и съвременните нужди на всеки ученик. Пред всички тези малки ползватели се открива прекрасната възможност за достъпно многостепенно образование.  

Практично и интуитивно образование 

За да могат все повече ученици да се възползват от удобството на интерактивното обучение, Теленор България предприемат важна стъпка към партньорство с водещото издателство на българския пазар - Клет България. Двете компании се ангажират да предоставят още по-масово и достъпно интерактивно образование чрез дигиталната образователна платформа iZZI, дело именно на издателството с немски корени. Броят потребители на платформата не спира да расте през изминалата година, като все по-високите резултати и голямата популярност сред учениците допринасят за успешната колаборация с поглед към бъдещето между Теленор и издателство Клет.  

Възможността учениците да се насладят чрез своите любими смарт устройства на забавните и динамични уроци отваря широк обхват на действие, предоставящ редица учебни материали, които са достъпни по-всяко едно време. В платформата всички ученици от 1.-7. клас могат да използват над 50 000 електронни ресурса, сред които динамични видеа и презентации, аудиоматериали, VR и 3D панорами и широка гама от интерактивни уроци, задачи и симулации.  

Удобството от подобна колаборация 

Пандемията в световен мащаб принуди учениците да лавират между присъствено и домашно обучение, а това изискваше нуждата от сигурна и достъпна платформа за интерактивно образование. Благодарение на вече все по-достъпните смарт устройства това интерактивно образование е напълно възможно, като обучението от вкъщи няма да създава толкова препятствия и проблеми и няма да се отрази върху качеството на учебната година.  

Всички родители, които желаят да осигурят интерактивно образование на своите деца, могат да се възползват от съвместната оферта на издателство Клет и Теленор. При активация на план Интернет+ 16,99 на оператора автоматично получавате и неограничен достъп до платформата. Тарифният план за интернет от Теленор, предназначен специално за деца и ученици, включва и 20 000 национални MB, неограничени MB за платформата iZZI. Ако търсите и подходящо смарт устройство за новата учебна година, за да улесните детето, Теленор предлагат и специален пакет за 17,99 лв. на месец, който освен всичко по-горе, включва и таблет PRESTIGIO Q PRO Grey или ALCATEL 3T 8 4G 2GB RAM.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Кариера


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички