10 неща, които всяка жена ТРЯБВА да знае


10 неща, които всяка жена ТРЯБВА да знае
Снимка: iStock/Guliver

Всички сме перфектни по свой собствен начин и не бива да се подценяваме, дори напротив. Трябва да обичаме себе си точно такива, каквито сме. Но какво се случва, ако не сме имали пример в живота си, който да ни показва как е добре да се отнасяме със себе си? Ето няколко неща, които всяка жена трябва да знае.

1. Коремът ни се набръчква, когато се наведем

Не бива да приемате това като недостатък. Всяка жена има този проблем. Дори да имате напълно плосък корем, когато се наведете, по него ще се появят набръчквания.

2. Емоционалността е сила, а не слабост

Много жени често показват емоциите си. Това е силата на жената, а не недостатък. Емоционалността е едно наистина важно качество, затова не се притеснявайте от него.

3. Търсете уважение от хората, които ви заобикалят

В никакъв случай не търсете внимание от околните, уважението е много по-важно. То е по-ценно и дълготрайно във времето. Вниманието, което получавате, трябва да бъде просто допълнение към отношенията ви с хората.

4. Трябва да бъдете приоритет за важните за вас хора

Важните хора не бива да ви приемат като даденост. Създайте отношения, които са базирани на взаимно уважение. В никакъв случай не позволявайте на околните да ви приемат като резервен план или опция.

5. Нито една жена не се събужда в перфектен външен вид, това е мит

Дори най-красивите жени не се събуждат в идеален външен вид. Напомняйте си това всяка сутрин, когато се погледнете в огледалото.

6. Приемете белезите на времето

Ако имате някакви белези, които ви карат да се чувствате зле, всеки ден си напомняйте, че може би има чар в този белег. Например, ако имате белег от секцио операция при раждане, не забравяйте, че някои жени мечтаят да имат вашите белези и да се радват на детенцето си. Научете се да оценявате това, което имате, защото може би много други жени мечтаят да са на вашето място.

7. Вярвайте в инстинкта си, защото той  наистина е много силен

Женският инстинкт е една от най-силните ни страни, затова винаги се вслушвайте първо в него. С времето ще осъзнаете, че взимате много по-правилни решения, когато го правите.

8. Не си мислете, че всичко е такова, каквото изглежда

Имате приятелки, на които тайно завиждате малко, нали? Казвате си, че те просто имат всичко, за което вие мечтаете. Спрете да го правите! Всъщност на тези жени също им липсва нещо, просто не го показват и вие не знаете. Няма пълно щастие, може би те пък мечтаят за нещо, което вие имате.

9. Не е важно колко е голям домът ви

Tова няма никакво значение. Единственото нещо, което е важно, е колко са щастливи хората, от които сте заобиколени в него. Има хора с огромни луксозни домове, които просто не са щастливи.

10. Благодарете, когато някой ви прави комплимент

Щом този човек ви казва, че изглеждате добре, то значи го мисли. Просто благодарете и се усмихнете. Не се чувствайте длъжни да отговорите с комплимент и не бързайте да опровергаете човека.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама