10 знака, че сте родени със специална мисия


10 знака, че сте родени със специална мисия
Снимка: iStock/Guliver

Какво е "Служител на Светлината"? Това е специален човек с психическа способност да интуитира какво мислят, чувстват или от какво имат нужда другите хора, за да се излекуват.

Днес ви представяме 10 знака, че вие сте "Служител на Светлината":

1. Вие интуитивно знаете, че сте родени за по-висша цел, която е пряко свързана с пробуждането и трансформирането на вашия собствен живот и живота на другите, като помагате за повишаване на колективното съзнание на човешките същества.

Вижте още: Много силна молитва против страх и тревога

2. Вие сте силно интуитивни и притежавате вродена мъдрост. Често обърквате хората с това колко много знаете за вашата възраст.

3. Въпреки че лесно се общувате с всякакъв тип хора и целта ви е да им помагате, вие сте донякъде самотник. Много сте чувствителни към енергията на другите хора и понякога дори изпитвате физически дискомфорт от нещастието на другите.

4. От млада възраст животът ви е поставил пред поредица от травми, предизвикателства и други трудности. Разбирате, че те не са предназначени да ви наранят, а по-скоро да ви събудят за лечителя, който сте сега.

5. Въпреки че някога може да сте се борили с определени психични заболявания, сте разбрали, че те са адаптации към обстоятелства, а не вродени проблеми. Вие разбирате, че част от вашата цел е да революционизирате начина, по който хората виждат своето умствено, емоционално, физическо и духовно здраве.

Вижте още: До момичето, което се бори, това е за теб

6. Вие сте естествено креативни и вашият лечебен процес често включва някакъв вид изкуство, като писане, рисуване или музика.

7.Вие сте олицетворение на стара душа, ако сте мъдри, зрели и изглежда, че имате много опит, въпреки че сте твърде млади.

8. Винаги сте били необяснимо различни от вашето семейство, приятели и връстници. Поради това може да сте се борили да намерите своето „племе“ или да се чувствате така, сякаш наистина не се вписвате никъде.

Вижте още: Теория на счупените прозорци

9. Тази силна енергия е едновременно благословия и проклятие: трябва да внимавате върху какво се фокусирате, защото в крайна сметка ще дойде в живота ви, независимо дали е добро или лошо.

10. Вие имате психическата способност да усещате интуитивно какво мислят, чувстват или от какво имат нужда другите, за да се излекуват.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама