7 важни истини, които научаваме от своя опит


 7 важни истини, които научаваме от своя опит
Снимка: iStock/Guliver

1. Нищо не е невъзможно.

Когато животът ни е като непрекъснат песимизъм и съмнение, не можем да мислим положително и това ще бъде истински „стоп-кран“ във всичко, с което се заемем. Но си струва да повярвате в своите способности, така ще почувствате както енергия, така и жажда да изпълните плана си, а светът ще намери напълно различни цветове в очите ви.

2. Всичко, което те дърпа назад, си ТИ.

Не можете да продължите напред, докато изпитвате завист, негодувание, съжаление и постоянно извинение към някого. Вие сте този, който дърпа конците на живота си.

3. Провалът не може да бъде фатален и успехът е временен.

Провалът не трябва да ви събори. Това може да се случи само ако вие сами сте го допуснали. И успехът не трябва да се приема за даденост. Когато го постигнете, трябва да продължите да работите, за да го разширите и да постигнете нови висоти.

4. Пътят към успеха и пътят към провала често е един и същ.

Не бива да мислите, че хората, които имат всичко, са просто късметлии. Не, това не е така! Всеки по пътя среща както успех, така и неуспех. Резултатът никога не е гарантиран.

5. Успехът е пресечната точка между подготовката и възможността.

Чакате ли някой да почука на вратата и да ви даде 1 милион долара? Еми, ще си почакате. Но знайте, че всичко, което се случва в нашия живот, е само благодарение на нас самите. Възможностите трябва да бъдат създадени и подготвени, а след това изпълнени.

ОТЪРВЕТЕ СЕ ОТ СТРАХОВЕТЕ СИ С ПОЗИТИВНИ МИСЛИ И ДУМИ

6. Страхът от загуба винаги ще пречи на вашите цели.

Винаги трябва да има повече ентусиазъм, отколкото притеснения за евентуален провал. Фокусирайте се върху целта и дори и да се спънете, продължете напред. Ще има провали, но те трябва да бъдат преодолени!

7. Ако не сте готови да рискувате комфорта си, ще трябва да останете на едно положение.

Поемането на рискове показва самоувереност. Ако не поемате рискове, от страх да не загубите нещо, няма да можете да постигнете целта си.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама