Ако се чувствате тъжни, прочетете това още сега!


Ако се чувствате тъжни, прочетете това още сега!
Снимка: iStock/Guliver

Всичко ще бъде наред. Наистина. Ще бъде наред.

В момента може би се случва нещо лошо в живота ви и чувствате, че не можете да направите нищо. Важното е да запомните, че там, където сте, е временно убежище и утре ще бъде по-добре.

Има хора, които ви обичат. Те ви обичаха преди величието ви и ще ви обичат след тази ужасна катастрофа. Вие заслужавате тази любов, независимо от това какво се случва.

Докато чакате всичко отново да е наред, помнете нещата, за които можете да благодарите, затова, че сте благословени да ви има тук. Помислете за времето, в което сте карали хората да се усмихват - любимият човек, който обожавате, продавачът в хранителния магазин, вашият съсед по време на срещата ви и колегата на работа, с който разговаряте, дори когато сте уморени. Помислете за всички времена, когато сте правили правилното нещо, най-доброто нещо, нещото, което ви е необходимо. Помислете за времена, когато всичко е тръгнало в правилната посока и когато всичко е било добре. Помислете за времената, когато нещата ще потръгнат отново.

Не мислете как бихте могли да се справите по-добре, да направите по-интелигентен избор, да бъдете по-добра версия на себе си. Това са все невъзможности. В днешно време винаги сме най-добрата версия на себе си в момента и желаейки нещо различно, ни кара да станем жертва на привлекателната лъжа, че грешките ни са резултат от нашите недостатъци.

72-ЧАСОВО ПРАВИЛО, КОЕТО ЩЕ ПРОМЕНИ ЦЕЛИЯ ВИ ЖИВОТ

Понякога грешките са просто грешки. Понякога те са просто събития, които не бихме могли да спрем. Неприятни събития. Не сте поискали това и не заслужавате болката, която изпитвате. Но бъдете силни! Отнасяйте се към това като към упражнение за работа върху самолюбието си.

Съсредоточете се върху доброто в другите, особено в тези, които обичате. Благодарете на хората за качествата, на които се възхищавате, за качествата, които помагат на болките да отшумят. Благодарете на хората, че са тези, които винаги са до вас и ви карат да се чувствате добре. Благодарете и на себе си!

Всичко ще бъде наред. Предизвикайте себе си да повярвате в това и се придържайте към лекотата, която идва от пускането на всичко лошо.

Един ден няма да ви боли толкова много, а когато настъпи този ден, ще погледнете назад и ще се удивите на силата на своя характер и постоянството на вярата ви в бъдещето. Знаем това и ви казваме, че е истина.

Всичко ще е наред. Обещаваме! Затворете очи и се опитайте да си го представите. Ако не можете, тогава помислете как бихте искали да изглежда; онова време, когато всичко ще е наред. Ако това се окаже невъзможно, тогава се съсредоточете върху красивите неща: смеха на любимите хора, мечтите, които ще осъществите, слънцето, което изгрява всеки ден, всичко, кото имате и ще имате...

И не забравяйте да си повтаряте, че... всичко ще бъде наред!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама