Бъди причината някой днес да се усмихне


Бъди причината някой днес да се усмихне
Снимка: Thinkstock/Guliver

УСМИХНИ СЕ! Да, точно сега! Усмивката е заразителна, така че още днес може да я предадеш на някой друг. Бъди причината за нечия усмивка. Направи някой непознат щастлив!

Усмихни се! Колко по-добре се чувстваш сега?

Усмивката е най-уникалният ви атрибут и никой друг няма вашата усмивка. Всеки ден има причина да се усмихвате. Може би това е фактът, че имате два крака, на които да се изправите, когато станете от леглото. Може би е фактът, че дори можете да станете от леглото. Или може да е онази сладка усмивка, която детето ви доставя, когато ви целува през нощта. Независимо от всичко, винаги има причина да се усмихнете. Освен че ще се почувствате по-добре, ще накарате и още някой да се усмихне. А това ще направи деня му прекрасен!

Причини за усмивка:

Усмивката е ПОДКРЕПА

Подкрепата е важна. Не забравяйте, че има хора, които имат нужда от вас и вашата усмивка може да ги направи по-щастливи. Това са вашето семейство, приятели и пълни непознати.

Усмивката МОТИВИРА

Мотивирайте се и помогнете на другите да бъдат най-добрата версия на себе си. Растете във всички области: физически, емоционално, психически и духовно. Бъдете мотивирани да учите и да растете всеки ден.

АЗ НИКОГА НЕ СЪМ БИЛА ИДЕАЛНА, НО ВИНАГИ СЪМ БИЛА СЕБЕ СИ

Усмивката е СЪВЪРШЕНСТВО

 Можете да преодолеете всяко несъвършенство и всеки недостатък, както и да бъдете точния човек, когото желаете. Вдъхновявайте другите чрез представяне на положителен образ и подарявайки им усмивки.

Живейте живота с цел, по-голяма от вас самите. Бъдете смирени, върнете доброто, което са ви направили, покажете благодарност. Дарявайте повече усмивки, дори и на непознати.

Усмивката е СИЛНА ВРЪЗКА

 Изградете трайни любвеобилни и смислени взаимоотношения чрез разбиране и споделяне на чувства. Помислете два пъти, преди да направите преценка - всеки преживява нещо и всеки от нас има своя история. Вижте нещата и от другата гледна точка. Не бързайте да съдите някой, защото е намусен и отрицателно настроен. Подарете му усмивка и ще видите как щастието ще се изпише на лицето му!

Нека усмивката ви промени света и не забравяйте, че щастието е точно под носа ви!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама