До момичетата, които се умориха да бъдат силни - време е да бъдете щастливи


До момичетата, които се умориха да бъдат силни - време е да бъдете щастливи
Снимка: iStock

Хей момичета,

Вие не ме познавате, но трябва да ми се доверите. Знам повече за живота ви и за начина, по който се чувствате, отколкото бихте могли да си представите.

Знам, че вашата аларма ви буди всяка сутрин и я отлагате, и се прехвърляте от другата страна на леглото, защото все още не сте готови да станете. Знам, че в леглото вие се чувствате толкова добре и не искате да се покажете на света... Знам колко изморени се чувствате още преди да станете от леглото си.

Знам, защото съм била там

Знам, че бихте искали да се забавлявате, но това отнема толкова много енергия от вас. Знам, че бихте искали да накарате другите да се смеят и знам, че бихте искали да се смеете от дъното на душата си, докато не ви заболи стомахът, но не сте го правили от толкова много време... Не сте го направили, защото сте забравили какво значи да бъдете щастливи.

Знам, защото и аз минах през това

Знам, че не виждате смисъл да живеете повече, защото не можете да намерите нещо, което обичате в живота си. Всичко изглежда, че е за еднократна употреба и няма никакво значение, нали? Всичко, което искате, изглежда толкова далечно и сякаш никога не е било предназначено да бъде ваше.

НИКОГА НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ ОТ МЕЧТИТЕ СИ

Знам, защото минах пътя ви

Знам, че ви е писнало да плачете, защото се доверявате толкова много на хората и да страдате, защото повярвахте на поредната лъжа.

Знам, че сте уморени, но не се предавайте!

Знам, че не го виждате сега, но се кълна, че сте много по-силни, отколкото мислите. Вашата храброст заслужава медал. Вероятно не мислите, че сте направили нещо изключително, но там грешите най-много.

Ставате всяка сутрин и опитвате. Опитвате се дори когато сте уморени. И въпреки факта, че сте емоционално и физически изтощени, все още не сте се отказали.

Вие сте истински воини, знаете ли? Борите с всеки ден. Със себе си, със света, с хората.

Време е да признаете на себе си, че заслужавате повече. Време е да прегърнете живота и всъщност да станете сутрин, обещавайки, че ще се опитате да обичате всичко, което този ден може да ви предложи. Време е да спрете да се усмихнете отново.

Бяхте силни твърде дълго. Сега е време да сте щастливи!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама