Това са 5-те неща, за които не дължите обяснение на никого


Това са 5-те неща, за които не дължите обяснение на никого
Снимка: iStock

Определено има неща, за които не трябва да се извинявате. Ето кои са:

1. Състоянието на връзката ви

Истината е, че всъщност не е нужно да обяснявате защо сте сами в момента, защо спите с различен човек всяка вечер или защо живеете с гаджето си толкова много време, но все още не сте се решили да имате деца.

Това са лични и интимни неща и не е нужно да се оправдавате пред никого. Просто трябва да се наслаждавате на живота си и да правите неща, които ви правят щастливи, без значение какво мислят другите.

2. Вашата работа

Не е нужно да обяснявате на никого защо сте решили да вършите работата, която вършите в момента, дори ако можете да направите нещо много по-добро. Може би новата ви работа ще ви донесе много положителни емоции, дори и заплащането да не е толкова добро. Не дължите обяснение на никого. Повярвайте ми, това е вашият избор само и никой няма право да ви накара да се усъмните дали той е добър за вас или не.

3. Все още нямате бебе или имате много деца

Да имаш дете е много сериозно нещо и не бива да обяснявате на никого защо все още не сте се решили на тази важна крачка. Това е нещо лично, което обсъждате само с партньора си. Хората винаги ще питат и ще им е любопитно, но вие сте този, който трябва да ги постави на местата им.

ЗАЩО ИЗПАДАМЕ В ДЕПРЕСИЯ: НЯКОЛКО НЕОЧАКВАНИ ПРИЧИНИ

4. Вашите финанси

Вашите финанси са нещо, което трябва да запазите за себе си. Няма нужда да обяснявате на никого колко печелите и как харчите парите си. Спечелихте ги сами и можете да си ги похарчите за каквото искате. Така че, няма нужда да казвате на никого подробности относно вашите финанси. Всъщност не трябва да обяснявате нищо, с което не се чувствате комфортно.

5. Вашият начин на живот

Някои хора харесват бързия начин на живот, а други следват бавното темпо. Не е нужно да изпитвате никаква вина, защото някой излиза навън всеки ден, прави толкова много дейности и говори за тях, докато на вас ви е приятно, когато сте вкъщи и прекарвате време с най-близките си. Винаги трябва да слушате собственото си сърце и да правите неща, които задоволяват вас, а не другите. Вие трябва да живеете така, както ви харесва и да се чувствате щастливи, без значение какво казват другите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама