Дори и най-силните жени имат нужда да се почувстват слаби понякога


Дори и най-силните жени имат нужда да се почувстват слаби понякога
Снимка: iStock/Guliver

Силните жени също искат любов като всички хора. И търсят топлина, разбиране и уважение. Но те са твърде самодостатъчни и горди, за да си позволят да покажат това...

Силните жени, които с цялото си поведение демонстрират, че могат да живеят перфектно без мъж, често изглеждат доста плашещи. Въпреки че в действителност това не е така. Факт е, че независимите жени, както всички останали, искат да се срещнат и да бъдат с човек, на когото могат да разчитат, на когото могат да вярват. Но, за съжаление, тази задача не е лесна за тях.

И какво ще стане, ако сте толкова самодостатъчни и независими? В крайна сметка вие също искате да споделите живота си с някого, да следвате пътя с любимия човек, с когото можете да споделите както радост, така и мъка. Наистина ли е необходимо да се промените и да изневерите на себе си? Не бива да правите това дори в името на най-горещата и вълшебна любов. Защото дълго време не можете да се преструвате на други. Рано или късно връзката ще се срине и отново ще се убедите, че "не сте създадени за съвместен живот". Но има решение: трябва да потърсите човек, до когото можете да останете себе си. Човек, който ще оцени вашата силна страна (но и  естествената потребност на всички да бъдат оценени и уважавани).

Факт е, че има редица неща, които пречат на независимите жени да намерят любов.

Въпреки факта, че са готови да се отворят и да бъдат уязвими, все още съществуват бариери. Те са създадени от самите жени. А това означава, че те могат да ги унищожат и най-накрая да намерят толкова дългоочакваната любов и да срещнат човек, който ще ги приеме такива, каквито са.

Силните жени често забравят, че компромисите са задължителни.

Това е често срещано нещастие на всички силни и независими жени: те категорично отхвърлят компромисите. Това трябва да се промени. Решете за себе си: искате да сте прави или щастливи? Мислим, че сами знаете отговора.

Те търсят някой специален и необичаен. 

Вместо просто да обичат и да се наслаждават на това чувство, такива жени решават да чакат онзи специален човек, който се появява във филмите. Но реалността не е такава! Няма идеални хора. Затова не пропускайте възможностите, които животът ви предоставя. Възможно е скучно изглеждащият ви колега да е този специален и необичаен човек, който ще стане баща на вашите деца и ще ви направи истински щастливи.

Те винаги се поставят на първо място.

Този тип жени отлично знаят кои са и колко струват. Съответно те са наясно какво искат и как да задоволят своите нужди. Това качество не е лошо. Повечето жени трябва да умеят да получават това, което искат. Основното тук е да не прекалявате и напълно да игнорирате нуждите и желанията на другите хора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама