Един ден ще благодарите на Бог, че не ви е изпратил всичко, което сте поискали


Един ден ще благодарите на Бог, че не ви е изпратил всичко, което сте поискали
Снимка: iStock/Guliver

"Има глас, който не използва думи. Слушайте го!"

Имате чувството, че душата ви е запалена. Струва ви се, че никога през живота си не сте искали нещо подобно. Всъщност наистина го искате толкова много, че сте готови на абсолютно всичко. Но Бог изглежда има други планове за вас. Вашите желания не са изпълнени, а молитвите остават нечути. Това ви ядосва, нали? Питате се какво толкова сте направили, че не заслужавате щастие... Защо не можете да получите това, което искате?

С течение на времето във вас започват да се натрупват съмнения. Сякаш отново сте станали малко дете и всички около вас, без вас, получават желаните играчки. Вие сте план Б. Именно вие постоянно се подлагате на един вид тест. И Бог явно е избрал вас за изпитанията си.

Знам за бучката в гърлото ви, за болката в сърцето ви и за сълзите, които не можете да спрете, но повярвайте ми - това е само вашето настоящо положение, но в никакъв случай не е дестинация. Не забравяйте, че всичко, което се случва и не се случва в живота ви, има своя причина. Но за да го разберете, просто трябва да бъдете търпеливи.

Помислете за това... Господ поставил ли ви е непоносимо бреме? Тъй като все още сте тук, предполагам, че отговорът е не. Бог никога не изпраща на хората неща извън техните възможности. Да, в живота ви е имало трудни периоди и жестоки шамари. Лоши неща са ви се случвали едно по едно, понякога дори по едно и също време.

Често губите надежда, но погледнете себе си сега. Силни сте, невероятни и все още стоите на краката си. Преживяхте всички бури, с които се сблъска вашият кораб. Но по-важното е, че излязохте от тях по-силни от всякога.

Сега знаете, че преди да се подобри, животът става ужасен. В крайна сметка всички ще сме щастливи, но първо, животът трябва да ни направи по-силни.

БОГ НИ ИЗПРАЩА ТРУДНОСТИ, ЗА ДА СТАНЕМ ХОРАТА, КОИТО ТРЯБВА ДА БЪДЕМ

След всеки дъжд изгрява слънце. Ако не вали, никога няма да можем да видим дъгата. Затова бъдете благодарни за всички трудности в живота ви. Те ви подготвят за вашата съдба, превръщайки ви в човека, когото ви е предопределено да бъдете.

Виждате ли, не получавате това, което сте искали, за което сте се молили, с причина! Какво става, ако едно неизпълнено желание в края се превърне в най-доброто, което може да ви се случи?

Ами ако Господ, отказвайки молитвите ви, по този начин ви спасява от среща с токсичен човек? Ами ако Господ не ви изпраща мечтаната работа и по този начин ви спасява от незначителен живот? Ами ако хората, които ви подминават, са дело на ръцете на Господ, за да ви предпазят от страданието, което те могат да ви причинят? Ами ако Господ, принуждавайки ви да чакате, по този начин ви учи да бъдете търпеливи и ви показва, че всичко на тази земя има своето време?

Обичам да вярвам, че ако не получа това, за което се моля, Бог има по-сериозни планове за мен. Ако не получа това, което искам от сърце, това е, защото ме очаква нещо по-добро. Ако имате същия подход, тогава скоро животът ви ще бъде изпълнен с щастие и късмет.

Затова не се отчайвайте! Бог ще ви изпрати неща, които смята за по-добри от това, за което сте се молили. Вашето чакане ще си е струвало. И един ден ще му благодарите за това, че не е приел молбите и че ви е дал това, от което наистина имате нужда.

Един ден ще разберете защо тази врата се е затворила и ще кажете "Благодаря"!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама