Идва момент в живота, когато трябва да вземете решенията си САМИ


Идва момент в живота, когато трябва да вземете решенията си САМИ
Снимка: iStock/Guliver

Идва време, когато трябва да вземете решение сами, без да поемате отговорност за обстоятелства или други хора. И това не е така, защото няма от кой да поискате съвет, просто всеки има свой собствен път. Мнозина се опитват да избегнат този момент. Защо?

Ако имате късмет, в живота ви ще дойде момент, в който няма да имате нужда от съвет, защото ще сте достатъчно мъдри, за да действате сами.

Не защото няма никой наблизо около вас или няма на кой близък да се доверите. Има, разбира се! Но те просто не са вървели по вашия път, те не чувстват всички неща, които чувствате в душата си и само вие самите знаете как трябва да продължите пътя си!

И вече сте стигнали достатъчно далеч, за да помолите другите за съвет. И всичките им думи сега не са нищо повече от мненията на външни наблюдатели, от които нямате нужда, защото вече сте достатъчно мъдри, за да вземате решенията сами.

КАК ДА СЕ ОТЪРВЕТЕ ЗАВИНИГИ ОТ СТРАХОВЕТЕ И ПАНИКАТА (ВИДЕО)

Трябва да погледнем вътре в нас, в онази точка, която ще ни помогне да вземем решение. Бъдете отговорни за всяко решение и се научете да издържате на вътрешните си бури.

Мнозина се опитват да избегнат този момент. Те се женят за тези, които им казват какво да правят. Те са приятели с тези, които правилно ги оценяват. Те работят за тези, които поемат отговорност. И така живеят до края на дните си. И в това няма нищо лошо. Но не е ли по-добре да вземете живота си в свои ръце и да живеете така, както искате?

А когато се справяте в живота сами, на моменти изглежда, че правите някои грешки (а тези, които се съмняват, ще бъдете упрекнати за това). И си мислите това, не защото нещо наистина не е наред, а защото другите го правят по различен начин. Но всички сме различни, нали? Защото това е вашият път и на никой друг. Вие сами трябва да решите как да го извървите!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама