Имам нужда от моето време сама


Имам нужда от моето време сама
Снимка: iStock/Guliver

Винаги ми е била скучна любовта по притурка. Ако заговоря ще ги разочаровам. Срещате се, искрата пламва, има много страст. Прекарвате няколко години заедно, заживявате заедно, създавате дом и деца. Правите си сладки комплименти, подаръци, споделяте всичко заедно.

За мен любов означава свобода. Означава нещо повече от приказките за любовта. Винаги съм искала нещо, което никой няма. Нещо, което никой не може да получи, изживее, да даде. Винаги съм искала революция в любовта. Нещо извън клишетата, извън стандарта, извън разбиранията. Харесвам чудаци. Хора, които са като кубче Рубик. Хора с различен светоглед, разбирания. Хора със свободна душа, която дава простор на моята.

ТИ СИ ТОЧНО ТАМ, КЪДЕТО ТИ Е ПИСАНО ДА БЪДЕШ

Имам нужда от своето време сама. Имам нужда да правя нещата, които обичам да правя, без да изпитвам вина, че не отдавам времето си на някой. Че не споделям. Имам нужда да говоря за всичко, без значение дали това всичко носи щастие или болка. Обичам да разлиствам мислите ти, спомените, душата ти.

Не съм влюбчива, никога не съм била. Всеотдайна съм. Чиста и истинска. За мен всеки човек е различен, интересен, единствен сам по себе си. Нямам барометър, не сравнявам. Оценявам всяка секунда време, която някой ми дава и лакомея за още, когато в отношенията има обмен. Не съм обсебваща, но съм пристрастяваща.

Не държа на вечери на свещи, но много обичам комплиментите. Възхищението ме изтрелва в облаците. Както обичам да казвам - елементарна съм. Малко внимание, за да се почувствам важна - щипка свобода и се отдавам тотално.

Не мечтая за “завинаги” любов. За “заживели щастливо”. Никой няма власт над себе си, за да знае какво е подготвил утрешния ден. Искам любов днес. Да не ми се взима правото да я дам и да я получа. Да нямам бариери, ограничителни линии, заповеди. Да бъде като вълни. Като океан. Приливи и отливи. Има ме, няма ме. През цялото време те нося в себе си.

Както и да се опитвам да се завъртя, накъдето и да се обърна - всичко е любов.

Вдишвам я с цялото си същество. Падам на колене пред нея и я боготворя. Величествена е във всичките ѝ форми.

Автор: Силвия Крумова, SilviaAmica

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама