Изричането на тези думи може да съсипе живота ви


Изричането на тези думи може да съсипе живота ви
Снимка: iStock/Guliver

Има думи, които не само не трябва да бъдат произнасяни на глас, но като цяло е по-добре да ги изключите от речника си. Те носят отрицателна енергия и призовават към действие, което влияе негативно върху съдбата на човек. Езотериците разкриха кои са забранени думи и фрази, които могат не само да блокират успеха и късмета, но и да доведат до сериозно заболяване. Ето какво трябва да изключите от речника си, ако желаете да привличате само положителни събития в живота си.

1. Лош/а (напр. "Той е лош човек")

Описвайки човек с такава дума, можете сериозно да нараните не само него, но и себе си. По този начин обиждате личния ангел-пазител на този, за когото говорите. В случая вие също губите защитата си и в живота ви идват само неприятности.

2. "Не мога"

Това е една от най-ограничаващите фрази. Веднага щом човек я произнесе или чуе от някой друг, той възприема чужд стил на поведение и чужда съдба. Тази фраза променя самия човек и възгледите му за живота.

3. "Изморен/а съм"

Колкото по-често казвате тази дума, толкова повече енергия ще загубите. Думата „уморен“ има силата на бумеранг, който е сигнал за безнадеждност и невъзможност. Следователно, каквато и ситуация да възникне, не е нужно да произнасяте тази думата на глас, защото в подсъзнанието веднага възниква образ на безсилен човек, неспособен на решителни действия.

ВРЕМЕ Е ДА ПРЕВЪРНЕТЕ ЗАВИСТТА ВЪВ ВДЪХНОВЕНИЕ

4. "Никога"

Дума, която има силата на препятствие и стопира развитието е "никога". Изричайки я, човек несъзнателно изключва силата за противодействие на негативизма. Външните обстоятелства около него започват да създават всякакви бариери и пречки пред успеха.

5. "Нямам късмет"

Подобно изказване унищожава всички успехи на човек в личния му живот и в професионалната сфера. Тази фраза играе ролята на препятствие, тъй като посочва факта, че щастието се е обърнало и късметът няма да се върне отново.  Тя обезсилва всички усилия, които човек полага за постигане на целите си. Учените потвърждават, че думата "нещастен" и фразата "нямам късмет" влияят негативно на слуха и зрението.

7 НЕЩА, КОИТО ИЗДАВАТ, ЧЕ НЕ СТЕ СИГУРНИ В СЕБЕ СИ

6."Безнадеждно"

Чрез произнасянето на тази дума, особено ако е направено емоционално, човек унищожава надеждата и остава сам със своите проблеми и е невъзможно да получи подкрепа от Вселената.

7. "Копнея за..."

Копнежът съчетава тъга, униние и душевна мъка. Говорейки за живота си и същевременно произнасяйки дадената дума на глас, още повече засилвате мрачното си състояние със закачения от вас самите негативен етикет. Освен това меланхолията е предвестник на депресивни състояния.

8. "Проклет да си"

Подобно изказване носи силно негативен заряд, която привлича болести, трагедии и нещастия. Изричайки подобни думи, трябва да разберете, че скоро животът ви ще се промени в негативна посока.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама