Животът всъщност е много прост. Онова, което даваме, винаги се връща при нас


Животът всъщност е много прост. Онова, което даваме, винаги се връща при нас
Снимка: iStock/Guliver

Каквото посееш, такова ще пожънеш. Каквото дадеш, това ще получиш. Това, което виждате в другите, съществува и във вас. Запомнете - животът е ехо. Това, което давате, винаги се връща при вас. Затова дайте най-доброто от себе си.

Повечето хора знаят за кармата, което в превод означава: това, което раздаваш, получаваш обратно в същата форма. Като се има предвид това, обръщате ли внимание на това, което проектирате по отношение на вашите мисли, думи, чувства и действия? Универсален закон е да жънеш това, което сееш. Освен това вие сте отражение на преобладаващите ви мисли, вярвания, думи и действия.

Вие сте това, за което мислите и получавате според преобладаващите мисли в главата ви.

Какво ще кажете да раздадете това, което най-много искате да ви се върне? Искате ли повече любов? Раздайте изобилие от любов. Искате ли повече хора да се грижат за вас? Прекарвайте повече време, показвайки уважение към хората, които ви интересуват.

Не забравяйте за закона на привличането!

Разберете какво искате в живота си, съсредоточете се върху това и ще получите повече от него в замяна, защото това е универсален принцип.

Можете да имате каквото искате в живота. Вашите желания могат да се сбъднат, ако са реалистични и разбирате принципите, за да ги постигнете. Материализирането на вашите желания не е магия, тя се основава на универсални закони.

Можете да имате всичко в живота, което искате, ако просто помогнете на други хора да получат това, което искат.

Първо, вместо да се фокусирате върху това, което нямате или колко е ужасен животът, фокусирайте вниманието си върху това, което искате.

Искате ли повече успех? Любов? Пари? Здраве? Приятели? Напишете го, кажете го на глас и след това раздайте на хората всичко това, което искате да се върне при вас. Прекарвайте повече време в размисъл за тези неща.

Искате ли повече пари да се вливат в живота ви? Поддържайте съзнание за просперитет и едновременно сейте в живота на други хора, които се нуждаят от това.

Искате ли повече успех в кариерата си? Помогнете на някой, който мечтае да се изкачи по стълбата към успеха. Искате ли да се срещнете с любящ партньор? Бъдете любящи към тези, които срещате.

Не забравяте да мислите за любовта и състраданието, докато фокусирате вниманието си върху вашите желания. Най-малките действия дават най-голяма възвръщаемост.

Вселената ви очаква да предадете своите мисли, думи и действия. Но първо трябва да накарате топката да се търкаля и след това Вселената ще ви прати това, което сте раздавали в живота си!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама