Какво би разплакало 12-те зодиакални знака


Какво би разплакало 12-те зодиакални знака
Снимка: Thinkstock/Guliver

Няма да си кривим душата, всеки от нас има слабо място и определени ситуации биха могли наистина да ни изкарат „от кожата ни“. Ако сте любопитни какво би накарало различните зодии да загубят равновесие и да избухнат в пристъп на гняв, сълзи и т.н., прочетете следващите няколко реда.

Овен – Безсилие срещу дадена несправедливост

Овните определено не се притесняват от проява на чувства, но честно казано, рядко можете да ги видите със сълзи в очите. Все пак, представителите на тази зодия биха били адски разстроени, ако са изправени пред крайно несправедлива ситуация и не могат да променят нищо.

Телец – Липсва на средства

Липсата на финансови средства и страхът от бедност предизвикват истинска паника при Телците. Когато видят, че парите им скоростно намаляват, настъпва драма за материално ориентираната зодия.

Близнаци – Самота и липса на комуникация

Близнаците са наистина доста колоритна зодия, която може да бъде център на компанията с часове. Те никога не се изморяват да разказват истории, да разпитват, изобщо – да са сред хора. Нещото, което ги ужасява истински, е да останат насаме със собствените си мисли.

Рак – Болен близък

За представителите на зодия Рак няма нищо по-важно от семейството и техните сълзи се леят, когато разберат, че някой от близкото им обкръжение не се чувства добре. Уязвимостта на даден член от семейството може да ги накара да впрегнат 100% от силите си, за да помогнат.

Лъв – Старата любов

Лъвовете трудно могат да забравят за бившата си половинка и да продължат напред, Горделивите „царе на джунглата“ дори след години ровят из спомените си за отминалата връзка, а думите или действията, които са ги наранили, предизвикват сълзи в очите им.

Дева – Агресивно поведение

Девите са изключително фина зодия, която обича тишината и спокойствието. Агресивното поведение, независимо дали е на работно място или у дома, наистина могат да ги извадят от равновесие.Това важи и за случаите, когато малка животинка страда – те биха се опълчили на всеки, който дръзне на нарани беззащитно животно.

Везни – Неизпълнени желания

Ако се чудите каква зодия са дечицата, които всяка година плачат, защото Дядо Коледа им е донесъл обикновена кукла, а не Барби – то това със сигурност са Везни. Те могат да се разплачат за неща, които на пръв поглед изглеждат маловажни, само за да им угодят.

Скорпион – Сватба, кръщене или погребение

Представителите на тази зодия са известния със силния и издръжлив характер и не биха плакали напразно. Истински важните събития в живота им обаче ги правят по-емоционални и те са готови да избухнат в неутешими ридания, дори на щастливи поводи.

Стрелец – Публично унижение

Представителите на тази зодия ще избухнат в пристъп на гняв, ако им устроят грозна сцена на публично място. Скандал или унижение пред непознати прави Везните уязвими и предизвиква сълзите им.

Козирог – Спомените

Нищо друго не може да разтопи представител на зодия Козирог така, както старите спомени. Сълзи в очите им могат да се появяват, когато разглеждат старите албуми и си спомнят за отминалите времена.

Водолей – Измама

Водолеите биха се разплакали, ако разберат, че човек, на кого много държат, ги мами, манипулира или използва. За тях е много трудно, когато осъзнаят, че някой може да бъде с тях само заради облаги.

Риби – Предателство

Водолеите са истински сломени, когато техен близък човек ги огорчи или ги предаде. За представителите на тази зодия подобни действия са липса на човечност и бързо биха предизвикали сълзите им.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама