Най-голямата и най-опасна лъжа е да излъжеш себе си


Най-голямата и най-опасна лъжа е да излъжеш себе си
Снимка: iStock/Guliver

Спрете да лъжете себе си.

Не сте звезда в социалните мрежи.

Нямате връзки с мощни хора.

Може би не сте най-добрият служител във фирмата, в която работите.

Не сте известен изобретател, който е променил света.

Не можете да се наречете рок звезда.

Но вие сте човек - истински и неповторим!

Повярвайте ни. Не сте толкова лоши, колкото понякога си мислите. Не сте "най-лошият в историята". Но в същото време не сте толкова "добри", колкото бихте искали да бъдете.

Не е задължително да ставате заложник на глупавото си решение, сякаш завинаги сте проклети да се движите само по този път, нито да имате възможност да промените курса. Никаква грешка не може да бъде фатална за вас. Просто трябва да обърнете страницата и да започнете живота си наново.

Вие не сте лош и мързелив човек. Вие просто сте в плен на остарели идеи. Кликнете върху бутона "Refresh" и започнете отново.

НЯКОЙ ДЕН ВСИЧКИ НИЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПРЕЖИВЕЕМ ТЕЗИ ЗАГУБИ

Най-голямата ви "победа" не определя живота ви. Това е само крачка към следващата голяма победа.

Започнете да си казвате истината. Кажете си истината за вашия личен живот, кариера, вътрешно състояние и за най-важните ви отношения, които можете да имате в живота - за отношенията със себе си.

Най-голямата и най-опасна лъжа е да излъжеш себе си. Време е да се изправите пред истината и да забравите за всички тези глупости.

Честността е от първостепенно значение, тя е в основата на вашия успех, щастие и самочувствие. Увереността идва от доверието в себе си, както и от самочувствието, от вярата, че предишните ви действия не са били напразни, че те са в основата на това, което правите сега и какво ще правите в бъдеще.

Вашето минало, настояще и бъдеще са свързани с това, което мислите за себе си. Важно е да имате достатъчно честност и смелост, за да кажете истината на глас. Това се нарича характер. И вашият герой винаги ще ви определя.

Създайте своя герой. Правете го всеки ден. Кажете истината пред себе си!

Спрете да лъжете и да мислите, че определено трябва да постигнете някаква общоприета цел, за да увеличите статуса си в очите на хората около вас. По-добре се доверете на сърцето си в тази материя, то никога не ви е подвеждало. Спрете да лъжете себе си за своите силни и слаби страни и дори за съмненията си.

Вземете всичко най-добро от живота. Научете ценни уроци от негативните преживявания. Отървете се от ненужния багаж. И тогава преценете какви искате да бъдете.

Започнете сега. Време е да бъдете максимално честни със себе си. Време е се разкриете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама