Не най-красивото лице, а най-красивата и истинска душа може да направи чудеса


Не най-красивото лице, а най-красивата и истинска душа може да направи чудеса
Снимка: iStock/Guliver

Истинската красота на душата разцъфва с годините и се отваря още по-дълбоко. Следователно, ако сте мила и грижовна личност, тогава, повярвайте ми, вие сте много по-красиви, отколкото си мислите.

В края на деня, когато всички красиви лица изчезнат, няма да остане нищо друго, освен душите, които бяха заключени в тях. Ако имате красиво тяло и красиво лице, това е прекрасно, но изобщо не е достатъчно, за да ви води където искате. Вашата душа е най-важното и ценно нещо, което притежавате. Вашата същност е това, което определя целта на всеки от нас на Земята.

Можете да бъдете най-съвършения човек в света, с перфектна фигура и безупречни черти на лицето, но ако душата ви е тъмна, тогава вибрациите, идващи от вас, просто ще отблъснат хората. Те ще се разпръснат навсякъде, а вие ще бъдете объркани и ще се питате: "Е, какво не е наред?" Работата е там, че в края на деня, когато всичко е казано и направено, ние си спомняме не колко красив и перфектен на външен вид е бил човек, а как се е отнасял с нас, как е изглеждал, дали се е усмихвал. Тоест, ние се оценяваме по начина, по който се държим един към друг.

Ако всичко, което правите, е разстроило другите, ако ги използвате и наранявате, тогава вашата личност със сигурност няма да бъде запомнено по положителен начин. Ще бъдете запомнени като нещо грозно, дори ако имате ангелско лице и прекрасни форми. Защото действията са това, което отразява душата и сърцето ни.

Затова трябва да направим всичко по силите си, за да превърнем душата в най-красивото нещо. Тя е олицетворение на истинската красота в нашия свят. Както и способността ни да излъчваме позитивност и да помагаме на хората около нас, точно както те ни помагат.

КАК ДА ПРЕВЪРНЕТЕ ВАШИТЕ НАЙ-ГОЛЕМИ ЖЕЛАНИЯ В РЕАЛНОСТ

Животът ни е твърде кратък. Затова не го хабете за токсични хора, които се появяват по пътя с една единствена цел - да се хранят с нашата енергия и да си тръгват, оставяйки ни изцедени като лимон. Опитайте се да поддържате връзка и искрено обичайте тези, които наистина се грижат за вас. По този начин вие не само ще помогнете на себе си, но и ще озарявате живота на тези хора. В крайна сметка няма нищо по-ценно и приятно от това, когато получавате в отговор на вашата топлина - усмивка и признателност.

Разбира се, много хора в този свят са сигурни, че за успех им трябват други неща, така че да мислите за душата е просто нелепо. Но как само се заблуждават ... За съжаление, осъзнаването идва твърде късно - когато изгубят хора, които биха могли да осветят пътя им и да ги направят щастливи.

Красотата не е само кожа, коса, пропорции. Ако наистина искате да постигнете съвършенство, красотата трябва да идва от душата ви. Включително - и чрез недостатъците и грешките, за които спокойно и честно говорите, опитвайки се да ги поправите. Животът ни не е толкова прост и лесен, колкото бихме искали и само благодарение на истинската красота на душата можем да постигнем щастие.

Когато остареете, дори с побелели коси и набръчкани лица, тази светлина няма да изгасне. Ще свети независимо от това дали физическата ви красота е избледняла или не, не забравяйте това! И тази светлина ще става по-ярка - от година на година...

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама