НЕ си забранявайте да чувствате


НЕ си забранявайте да чувствате
Снимка: iStock

Неща, които искам да знаеш и да ти напомня:

Понякога нещата няма да се получават точно така, както искаш, но имай вяра и бъди благодарен. Без значение дали грешиш или не, все пак опитваш. И не спираш да даваш най-доброто от себе си.

И в този ред на мисли - не може да можем и да знаем всичко, но липсата на знания и умения не бива да те кара да се съмняваш във възможностите ти. Позволи си да да бъдеш глупав. Единствено когато излезем от познатото, може да опознаем истинския си потенциал.

Не чакай подходящия момент и да станеш готов. Той никога не идва. Винаги ще си мислиш, че ти е нужно и още нещо, и още нещо. Действай сега.

Само онзи, който не пита, не знае отговорите. Ако има нещо, което искаш да разбереш - търси, изследвай, задавай въпросите си към света.

Не с всичко трябва да се свиква. Хората ще ти казват, че тряба да си търпелив, защото си инвестирал време, средства… Но само и единствено ти знаеш как едно място или човек те карат да се чувстваш. Не свиквай с тъгата си.

Да си тъжен, слаб, ядосан, мрачен, да не си добре Е ДОБРЕ. Не си забранявай да чувстваш. Позволи си да бъдеш тъжен, да не си добре, да се страхуваш. Ти си човек, а не машина.

Можеш да постигнеш всичко и най-важното нещо, което трябва да направиш, е да не позволяваш на никой да ти казва, че не можеш.

Когато изпитваш колебания по кой път да поемеш - избери непознатия.

Когато не знаеш как да постъпиш - постъпи така, както не си постъпвал до сега.

И обичай себе си.

Обичай себе си.

Обичай себе си.

 

Автор: Силвия Крумова, Silvia Amica

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама