Няма нищо лошо в това да бъдеш „обикновена”


Няма нищо лошо в това да бъдеш „обикновена”
Снимка: iStock/Guliver

В свят, в който можеш да бъдеш всеки или никой, изкуството да приемаш себе си е наистина трудно. Всеки иска да бъде някой. Хората се борят със зъби и нокти да станат известни със своя външен вид или умения, когато истината е, че това носи голяма доза отговорност. Може би не е писано да се превърнете в това, за което сте мечтали, защото има още уроци, които трябва да научите или защото натискът би бил прекалено голям, ако успеете.

Но това не е важно. Няма нищо лошо в това да бъдете „обикновени”, защото всеки човек е от значение. Обикновеността не намалява собствената стойност като личност. Никой не е казал, че трябва да сте човекът, който оказва влияние или дори променя света. Това, че сте обикновени, не ви прави губещи.

СИЛНИТЕ ЖЕНИ СЕ ПРИВЪРЗВАТ ЛЕСНО

Хората, за които смятате, че са постигнали много повече от вас, за съжаление не винаги се чувстват като победители. Мнозина се борят да се насладят на постиженията си, защото са заслепени от идеализацията към живота.

Понякога е по-добре да загубите, отколкото да спечелите, ако това означава да запазите съзнанието и ценностите си. Може би много неща в живота не вървят по начина, по който сте очаквали. Може би това трябва да ви накара да се наслаждавате на всяка малка крачка в правилната посока.

Просто бъдете себе си – така оказвате влияние, приемайки живота и същността си. Пътят ни не винаги зависи от това колко хора ви познават или колко умения сте усвоили. Да бъдете „обикновени” е страхотно, когато сърцето и душата ви са добри. Когато сте опора на семейството и приятели. Когато не обръщате гръб на чуждите нужди.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама
Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама