Понякога Вселената казва "не", за да ви защити


Понякога Вселената казва "не", за да ви защити
Снимка: iStock/Guliver

Понякога Вселената ви казва "не", защото знае, че ако получите това, което искате, то само ще ви навреди. Хората, с които мечтаете да бъдете, може би са тези, които ви ще напуснат, веднага щом ги приближите. Тези, които плътно затварят сърцето ви за другите и ви карат да се съмнявате в себе си.

Понякога Вселената ви казва "не", защото иска да научите ценностите на търпението, да се научите да цените това, което другите приемат за даденост и да разберете как здраво да стъпите на земята, за да можете да се грижите за другите в бъдеще… или за себе си, когато близките ви няма да са наоколо.

Понякога Вселената ви казва "не", защото знае, че ако ви отговори с "да", вие няма да станете толкова мъдри, силни, упорити и борбени. Няма да можете да реализирате пълния си потенциал, ако в живота ви няма определени неща, които да ви накарат да преодолеете страховете си, да заздравите раните си и да преминете тестове, предназначени за вас. Няма да станете човек, който разпознава добрите хора от пръв поглед и знае как да устои на злото, когато премине граници.

Понякога Вселената казва "не", защото иска да ви подтикне да се обърнете към вярата и познанието на света около вас. За да повярвате, дори когато не разбирате защо точно това се случва с вас. Понякога получавате "не", за да погледнете по-добре на себе си, да помислите за живота си и за взетите решения.

НЕ ПРАВЕТЕ ТЕЗИ 4 НЕЩА, АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ЩАСТЛИВИ

Понякога Вселената ви казва "не", защото ще ви даде нещо много по-добро от това, което искате. Понякога "не" е леко маскирано "да". Понякога "не" означава просто "почакайте малко", защото скоро ще се случи нещо прекрасно, нещо, което заслужавате (дори и да не е точно това, което сте чакали). Понякога "не" не означава отказ, а просто "не сега". Но каквото и да е, "не" ще ви бъде само от полза, тъй като ви предпазва от нещо лошо или ви помага да получите много повече, отколкото някога сте искали.

Понякога, казвайки "не", Вселената ви защитава от онова, което все още не можете да видите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама