Само на красивите души им пука прекалено много


Само на красивите души им пука прекалено много
Снимка: iStock

Познавам ви. Познавам душата ви. Не можете да вземете важно решение, ако не го погледнете от всички страни поне една седмица.

Не можете да се обадите на приятел, ако нямате основателна причина. Не можете дори да изпратите съобщение до някого, без да се налага да го препрочитате и коригирате 5 пъти или повече.

Много ви е трудно да изоставите преживяването. Не е лесно да се измъкнете от всички объркани, шумни мисли в главата си поне за малко и поне да се отпуснете за момент.

И всичко това, защото вие, скъпи мои, сте твърде активни в мисленето.

Мозъкът ви е постоянно натоварен със стотици различни мисли и по някаква причина смятате, че това е ваша вина.

И докато всички останали плуват с голямо удоволствие заедно по течението, вие почивате на дъното с двата крака и не позволявате на нещо да ви пренесе напред.

Е, нека ви кажа нещо. Въпреки че вашето прекалено активно мислене изглежда на пръв поглед мания, която носи само стрес, в действителност това не е напълно вярно ... Или изобщо не, в зависимост от това как изглеждате. Тези, които са приели своето "твърде" активно мислене, с ярки и блестящи умове, знаят това.

БЪДЕТЕ ПРИЧИНАТА НЯКОЙ ДА СЕ УСМИХНЕ

Фактът, че мислите твърде активно за нещо, означава, че ви интересува.

Мислите твърде много, защото обичате твърде много.

Имате огромно и щедро сърце, което може да предложи много на този свят. И когато се влюбите в наистина специален човек, му давате всичко, което имате, без следа. 

Обичате от цялото си сърце, без ограничения, до болка! Без страх, без граници, без съжаления. Обичайте с цялата си душа. Обичате всички хора, с които се занимавате постоянно. И вие ще направите всичко възможно да донесете щастие на тези хора.

Затова рояк от мисли, бръмчащи като пчели, ви кръжи в главата. Мислите твърде много за всичко, защото искате всичко да е просто перфектно.

Правите това, защото ви пука. Правите това, защото искате специалният човек, когото обичате, да знае колко много означава за вас.

Когато чувствате, че нещо ви липсва, когато в живота и душата ви има нерешени проблеми, емоциите, свързани с тях, са винаги някъде близо до вас. Те отравят живота ви и ви карат да се чувствате като безполезно и недостойно същество.

Но трябва да разберете, че всичко това се случва само защото се тревожите твърде много за някого.

Да, отчасти това показва, че някъде там, в сърцето ви, ви липсва самоувереност и почтеност. Това показва, че имате нужда от любов, приемане и уважение.

Вие сте просто човек, на който му пука прекалено много.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама