Силната болка ще ви помогне да разберете смисъла на щастието


Силната болка ще ви помогне да разберете смисъла на щастието
Снимка: iStock

Ако имате късмет, някой близък ще ви обърне гръб. И вие ще разберете кои са истинските хора в живота ви.

Ако имате късмет, ще останете сами. В момент, когато никой не е наоколо, ще разберете, че вие сте този, който може да си помогне най-добре.

Ако имате късмет и бъдете в точното време на точното място, ще разберете, че съдбата си знае работата и нищо не е случайно в този живот.

Ако имате късмет, от време на време ще плачете. И тези сълзи не могат да бъдат ограничени от нищо. И чрез тях идва освобождението, а след това и реалният живот.

Ако имате късмет, ще бъдете уязвими към други хора. И няма да можете да го скриете по никакъв начин. И тогава ще разберете кой е с вас и кой не.

Ако имате късмет, няма да получите отговорите на въпросите. И тогава ще трябва сами да ги намерите.

Ако имате късмет, ще се разочаровате от хора, идеи, учители и добри приятели. И преживявайки това, ще можете да погледнете реалния свят.

СПРЕТЕ ДА ПЛАНИРАТЕ ЖИВОТА СИ И ДА ТЪРСИТЕ СЕБЕ СИ

Ако имате късмет, ще загубите, измамите, ще бъдете предадени и почти смазани. И това "почти" ще се отпечата върху лицето ви с бръчки на мъдростта. И опитът ще остане с вас цял живот. Той ще ви направи по-мъдри.

Ако имате късмет, няма да ви останат пари. И ще трябва да помолите някой за помощ. В този момент до вас ще бъдат само истинските ви приятели.

Ако имате късмет, ще имате много пари, ще разберете дълбочината на отчаянието, когато илюзията, че щастието е в тях, се разпадне. Ще осъзнаете, че не парите правят човек щастлив, а моменти и хората, които има.

Ако имате късмет, не всички ще ви обичат. И ще трябва да настроите своята вътрешна ценностна система.

Ако имате късмет, някой близък ще ви обърне гръб. И вие ще разберете кои са истинските хора в живота ви.

Ако имате късмет, ще ви разбият сърцето. Така ще познаете лицето на измамната любов и ще знаете от какви хора да се пазите.

Ако имате късмет, ще срещнете истинската любов. И ще разберете, че тя не е като по филмите. Но е много по-красива и реална. Тя е уважение, обич, прошка и грижа.

Ако имате късмет, можете да се справите с всичко. И ще намерете начин да се трансформирате. Ще изпитате много болка в този живот, за да разберете смисълът на щастието. Ще пречистите душата си и белезите ви ще се превърнат в красиви спомени.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама