Спрете да казвате "Добре съм!“, когато всъщност не сте добре!


Спрете да казвате "Добре съм!“, когато всъщност не сте добре!
Снимка: Rondell Melling / Pixabay

Виждамe какво стои зад силното ви лице. Виждамe болката, която криете, за да защитите себе си и да поддържате този образ на силна и независима жена, която не се нуждае от ничия помощ. Виждамe какво правите и го разбирамe.

Знаeм, че не можете да си позволите да покажете слабост. Знаeм, че трябва да ставате всяка сутрин и заедно с грима си да слaгате усмивка на лицето си. Защото именно това е усмивката за вас - свалящо се парче грим.

Преструвате се, че сте добре заради някой скъп човек, някой, когото не можете да изпуснете. Тъжното е, че никой никога не пита дали можете да го направите. Никой не се интересува откъде черпите сили.

Хората си мислят, че сте си такива, сякаш имате избор. Но нямате избор, нали? Да сте силни е нещо, което ТРЯБВА да бъдете!

Никой никога не ви е казвал, че и вие трябва да мислите за себе си.

Ако днес не се чувствате щастливи, не се усмихвайте. Ако не искате да говорите с други хора, останете сами със себе си. Правете каквото искате, защото го заслужавате. Когато казвате "Добре съм!", всъщност не сте. Никой не е перфектен и всеки преминава през трудни периоди.

Ние сме родени с избор да действаме така, както се чувстваме. Всичко останало, което правим, е лъжа. Не лъжете себе си и не крийте чувствата си. В крайна сметка те ще изплуват.

Мислите си, че винаги трябва да бъдете силни?

Нека ви кажем какво наистина е сила. Да имате смелостта да признаете, когато животът ви върви надолу. Не се страхувайте да признаете вашата слабост. Да сте силни е, когато животът ви се разпадне и решите да го промените.

Вървете напред и го направете. Вземайте едно по едно от богатствата на живота и постигайте успех. Вие сами изграждате една малка стъпка.

Това означава да сте силни.

Никога не се страхувайте да признаете, че имате нужда от някой. Това не е признак на слабост. Това е знак, че имате смелостта да покажете на всички как наистина се чувствате.

"Добре съм!" е знак, че не сте добре.

Бъдете искрени пред себе си. Починете си!

Хората, които се интересуват от вас, виждат този образ на силна жена, която води всяка битка, но това, което те не виждат, е, че вие ​​поглъщате всяка своя сълза и криете болката си. Покажете им, че имате нужда от тях – от всички тези, които наистина ви обичат и ценят. Те ще ви помогнат да се усмихнете отново. Защото вие го заслужавате!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама