Тази година намерете красотата в хаоса


Тази година намерете красотата в хаоса
Снимка: iStock/Guliver

Когато си мислехме, че 2020 година е луда и надали може да стане по-зле, по всичко личи, че 2021 се опитва да опровергае това и да докаже себе си. Няма да влизам в политиката. Няма да влизам и в темата за коронавирус, защото това е всичко, което чуваме в момента. Всичко, което чуваме от почти година.

В реалността и хаоса на собствения ни живот, ежедневните борби и суматохата, надявам се да спрете и да намерите красотата. Надявам се да спрете и да вдишате дълбоко. За да усетите снега, дъжда, студения, свеж въздух през зимата. Има нещо толкова мирно и спокойно в това.

Надявам се да забавите темпото и да чуете топлината на детския смях в парка. Надявам се да се усмихнете, когато видите старата двойка, която се разхожда всеки следобед, хванати за ръка.

Надявам се да поспрете сред природата и да се удивите на нейната красота и простота, отделяйки време да се съсредоточите върху дишането си.

8 МИНАЛИ НЕЩА, ЗА КОИТО ТРЯБВА ДА СИ ПРОСТИТЕ

Надявам се да отделите време, за да оставите вашите мисли, объркване, притеснения и страхове за новата година да изчезнат. Надявам се да намерите малко повече място за позитивни мисли, надежди, желания и мечти за 2021.

Тази година се съсредоточете върху себе си и това, което искате. Ако ограниченията през изминалата година са ни научили на нещо, то е, че животът е непредсказуем, дори в своята монотонност и наистина е важно да правите това, което искате. Искате да се върнете в университета? Искате да смените кариерата си? Какво сте искали да направите, но ви е било страх да поемете този риск? Намерете красотата в хаоса и действайте!

Бъдете търпеливи към себе си. Бъдете търпеливи за нещата, които са извън нашия контрол. Отделете време, за да откриете това, което наистина ви вълнува. И дори всичко да изглежда пълна лудост, намерете красотата в хаоса.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама