Вие сте създател и господар на собствения си живот - никога не забравяйте това!


Вие сте създател и господар на собствения си живот - никога не забравяйте това!
Снимка: iStock/Guliver

Когато в бъдеще искате да получите одобрение от други хора, опитайте се да запомните тези прости истини.

Търсите вниманието на хора, които не могат да ви кажат нищо полезно за живота ви по простата причина, че не го преживяват. Вие всъщност давате власт на друг човек над живота ви.

Защо другите трябва да определят вашите житейски планове?

Когато в бъдеще искате да получите одобрение от други хора, опитайте се да запомните тези прости истини.

Животът ви е само във ваши ръце

Следващият път, когато искате да получите разрешение от другите, за да направите нещо, запомнете едно - всичко зависи от вас. Всички необходими насоки за действие са вътре във вас, така че опитайте се да слушате сърцето си и се доверете на интуицията и желанията си.

Как хората около вас могат да бъдат отговорни за живота ви, ако се съмняват дори в собствените си действия. В крайна сметка имате необходимата сила, за да започнете да носите отговорност за изпълнението на житейските си планове.

Вие самият сте ковач на собственото си щастие или, така да се каже, водач на собствената си душа. Вече знаете на къде да се насочите и какви пътища трябва да поемете. Доверете се на себе си и на Вселената, която ще ви води по вашия уникален път.

Вие сами сте отговорни за щастието си

Други хора може да направят живота ви по-щастлив, но щастието ви не трябва да зависи от техните мнения. Търсенето на щастие у хората около вас често води до разочарование, защото другите не са в състояние да приемат вашите житейски планове като свои. Най-вероятно те просто ще ги отхвърлят и няма да разберат какво наистина искате да постигнете и в какво наистина вярвате.

Единственият шанс за натрупване на сила е да започнете да се отнасяте към душата си като към собствения си път на надежда, светлина и щастие. В този случай ще спрете да позволявате на неща или хора извън вас да контролират съдбата ви.

ПОВЯРВАЙТЕ НИ, МНОГО СКОРО ЩЕ БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ

Ето защо, не забравяйте - истинското щастие винаги идва от човека. Другите може да ви провалят, но ако останете верни на най-съкровените си желания през целия си живот, никога няма да се подведете.

Можете да бъдете свободни, ако разчитате на себе си

Следващия път, когато предприемете стъпката, да поискате съвет от семейството или приятелите си, преди да направите голяма крачка, опитайте първо да приложите плана си. Не приемайте, че когато вземате решение, трябва да информирате всички около вас.

Вие сте създател и господар на собствения си живот - никога не забравяйте за това. Имате силата да промените напълно живота си; просто повярвайте!

 Можем да намерим истинска свобода, когато си позволим да осъзнаем собствения си потенциал и се освободим от необходимостта да угодим на всички.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама