Всичко, което искате да постигнете, започва с една-единствена мисъл


Всичко, което искате да постигнете, започва с една-единствена мисъл
Снимка: iStock/Guliver

Всичко, наистина всичко, което искате да постигнете, започва с една-единствена мисъл.

Така че отделете време поне да мечтаете, да си представите нещо и да развихрите въображението си докрай, изпълнете ума си с безброй фантастични възможности за развитие на вашия живот. Отричайте чувството за реалност и прагматични мисли за това какъв можете да станете, в зависимост от миналото си. Мислите ви се състоят от жива, жизнена, творческа енергия, която прави всичко възможно - затова ги използвайте разумно.

Нито една от мечтите ви не може да бъде "твърде голяма, за да не се реализира". Каквото искате - да се преместите в шикозно имение, да станете известен актьор, да посетите някой красив остров в Тихия океан - можете да го постигнете. Знам, че това е вярно. Ако някой ми беше казал само преди 10 години, че ще се срещна с любовта на живота си, ще създам семейство и ще върша работа, която наистина обичам, сигурно щях да се смея с глас. Тогава това ми се стори нищо повече от една мечта... но сега знам, че всичко е възможно.

Имате безценен подарък, който трябва да използвате сами. Имате и възможността да давате подаръци на други, да получавате от някого и да споделяте дори с непознати. Използвайте всичко това, прилагайте го и всичко ще се промени към по-добро. Животът е твърде ценен, за да остави песента ви неизпята, книгата ви ненаписана и мечтите ви нереализирани. Спрете да се чудите дали сте достатъчно добър, талантлив или надарен за нещо. Отговорът на всички тези въпроси може да бъде само един - да, вие сте способен на всичко!

ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА, АКО ЧУВСТВАТЕ, ЧЕ СВЕТЪТ ВИ СЕ СРИВА

Вие сте създадени за успех и нека никой не се опитва да ви убеди в обратното. А успехът, на първо място е страхотни постижения и наслада от живота. Всъщност в успеха се крие смисълът на живота. Така че е достатъчно да се запитате дали сте достойни, дали имате сили да правите това и дали трябва да го правите или вместо това просто да следвате своя план!

Интуицията ви е вашият вътрешен навигатор и когато сте свързани с нея, тя може почти без никакви усилия да ви води по правилния път. Как да се свържете с нея? Просто направете това, което изглежда добро и правилно за вас.

В света винаги има място за магия и то е не по-малко реално от вашите мечти. Повярвайте в нея, доверете й се и помнете - всичко ще е наред, дори ако ви се струва, че сега светът е срещу вас.

Ако имате нужда от помощ - тя е винаги на разположение, всяка секунда от живота ви. Всеки от нас е заобиколен от приятели, учители, ментори и просто добри хора, които винаги могат да ви подкрепят и вдъхновят, когато имате нужда от това.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама