Вземете всеки шанс, който ви предлага животът, защото някои неща се случват само веднъж!


Вземете всеки шанс, който ви предлага животът, защото някои неща се случват само веднъж!
Снимка: iStock

Всеки ден животът ни предоставя нов шанс. Шанс за живот, шанс за любов, шанс да се насладите на живота... Всеки ден в света има милиони, милиарди събития, които могат да ни повлияят. Всеки ден по света някой се ражда, някой умира, някой се смее и някой плаче, някой печели, а друг губи... Всеки ден ни се дава шанс, шанс за това по какъв начин да прекараме деня си, как да се държим, какво да направим и какво да мислим. За какво да говорим, какви места да посетим и с кого да се срещнем. Кого да обичаме и кого да мразим, за какво да благодарим. И най-важното- всеки един шанс е нова възможност. Трябва да я грабнете и веднага да се възползвате от нея, защото някои неща се случват само веднъж и втори шанс може да няма!

„Това беше моят живот. Открих, че си заслужава да живея и с удоволствие бих живял отново, ако имам възможност." Бертран Ръсел

Слънцето изгрява днес и вероятно ще изгрее и утре. Преминаваме през живота, като правим подобни преценки, оценяваме вероятността, правим планове за бъдещето. По правило не сме наясно, че си имаме работа с шансове, които може да не се появят отново..

Какви са шансовете в човешкия живот?

Шансът е това, което идва в най-различни моменти, включително и най-неочакваните. Може би дори и в неподходящите (макар че в действителност - те са точно това, от което се нуждаем). Много често човек пропуска доста от шансовете си, всеки от които би могъл да го издигне на ново ниво. Затова трябва да действате веднага- без страх и без колебание!

ЖИВОТЪТ ВИ Е СБОР ОТ ВСИЧКО, КОЕТО СТЕ ГОТОВИ ДА ПОНЕСЕТЕ

Животът е шанс!

Така че, възползвайте се от възможностите и шансове, които животът ви дава в момента, не пропускайте правилния!

„Нищо не се случва случайно, приятели! Няма такова нещо като късмет. Всяко малко нещо има смисъл и се случва с причина. Отчасти за теб, отчасти за мен е невъзможно да го видим точно в този момент, но и това ще стане скоро.“ (Ричард Бах.)

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама