За да разберете какво заслужавате, първо трябва да загубите това, на което разчитате


За да разберете какво заслужавате, първо трябва да загубите това, на което разчитате
Снимка: iStock

Понякога съзнателно храним с лъжи сърцата си, гладни за любов. Вярваме, че посредствените неща са най-добрите. Привързани сме към хора, които не ни уважават ...

За да разберем какво заслужаваме, първо трябва да преживеем загубата.

За да разберем за каква любов мечтаем, първо трябва да бъдем измамени и да ни разбият сърцето.

И за да разберете кой партньор ни подхожда, първо трябва да се влюбим в грешния човек.

За да разберем какво всъщност не искаме или какво не ни трябва, тези неща трябва да бъдат загубени. Ще ги загубим, за да разберем, че сме способни на повече и че съдбата ни е подготвила нещо по-добро.

Ние не заслужаваме болка, не заслужаваме страдание и не заслужаваме да се примиряваме с по-малко, ако Вселената ни е подготвила много повече. Но поради лош навик, често правим много различни неща, които не подхождат и дори не разбираме защо го правим или на кого се опитваме да угодим.

Ето защо загубата на нещо понякога е най-добрият начин да се събудите. От този момент започвате да променяте живота си, да опознавате себе си и тръгвате по пътя на духовните търсения, опитвайки се да забравите всичко, което сте знаели преди, и да слушате вътрешния си глас.

Понякога съзнателно храним лъжи към сърцата си, гладни за любов. Вярваме, че посредствените неща са най-добрите. Привързваме се към хора, които не ни уважават. Ние си казваме сладка лъжа вместо горчивата истина, защото не искаме да гледаме в очите на реалността. Не искаме да чакаме още месец или година. Не искаме да започнем от нулата. Толкова сме фокусирани върху желанията си, че забравяме за това, което наистина заслужаваме.

Понякога прекарваме живота си в борба за хора, които само ни разстройват и ни носят много болка. Ние се борим за тези, които не искат да се борят за нас. За хората, които разбиват сърцето ни, защото си мислим, че никога няма да познаем едни и същи чувства, същата химия или същите вибрации. Но осъзнаването, че заслужаваме повече, идва само с борба и загуба.

Заслужаваш най-доброто. Заслужаваш да бъдеш с някой, който няма да ти разбие сърцето, а ще го дари с любов. Никога не забравяй това!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама